ErkanAranci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar 'da öldürmeyin CyberPaneli Başınıza gelen olay başka panel'de olabilir. Şahsen ben sıfır yedek ile çalışıyorum. Çünkü Azure sunucum günde 2 kez full backup alıyor. 3 Senedir kullanıyorum 1 kez sorun yaşadım oda benden kaynaklı. Azure yedeğini yükledim sorun ortadan kalktı.

Tavsiyem : CyberPanel 'de Google Drive yedekleme var oradan yedek aldırtın. Ek olarak çalıştığın firma günlük Full Backup alıyorsa sorun yaşamazsınız.

O kadar'da kötü değil, Abartıyorlar
Hocam sen arkaplanda dolaşımda olan kaç tane Cyber exploiti var biliyor musun peki
CVSS skoru olsa en yüksek skoru alacak en az 10 tane açık var; XSS ve SQLi başta olmak üzere.
Bir pentest firmasının yazdığı mesaja karşılık userin yazdığı mesaj
Alıntı
"More than 48 security flaws were discovered and I'm hearing that an OS with cyberpanel installed can still be rooted in less than 10 minutes today."
"48'den fazla güvenlik açığı keşfedildi ve bugün CyberPanel kurulu bir işletim sisteminin 10 dakikadan kısa sürede rootlanabildiğini-tam yetki erişim alınabildiğini duyuyorum"
Bu iddianın sahibi Rack911 ve bizzat Cyber ekibi bunu doğrulamıştı, bu video da sadece bir useri hackleyerek root shadow'una ulaşılabildiğinin canlı kanıtı

https://www.youtube.com/watch?v=J_8iLELVgkE

Ben bu paneli ilk defa kullanmıyordum, başka hiçbir panelde de boş veritabanı basmadı SQL dahil; yarım bile bassa okay da boş basma diye bir olay hiçbir panelde yok bu Drive yedeğine de boş almıştı bu arada yani firma vb. hiçbir şey etki etmiyordu ve bu olay hala bazı panellerde mevcut
Hocam abartıyorsak yine iyi de abartmıyorsak size bol şans