Merhaba,
Web tabanlı bir risk yönetim yazılımı yaptırmak istiyorum. Projeyi yazılı olarak anlatmak kolay olmadığı için aşağıdaki Google Drive linkinde 25 dakikalık bir videoda tüm kritik noktalarıyla anlattım. Videoyuyu tamamen izleyip video girişinde de belirttiğim noktalara dikkat ederek teklif verilmesini rica ediyorum. Bu konularda itina göstermeyecek arkadaşlar lütfen teklif iletmesin. Diğer arkadaşlarımızı yormamak adına fatura kesebilecek arkadaşlardan teklif istediğimi de eklemiş olayım. PM olarak tekliflerinizi iletebilirsiniz.
Videoda anlattığım yapı ve özellikler göz önüne alındığında süre ve maliyet anlamında ciddi düzeyde etkileyici olan unsurların neler olduğu ve onlar yapılmadığı takdirde süre ve maliyetin nasıl şekilleneceğine ilişkin alternatif senaryoları da iletebilirsiniz, bu çok daha anlamlı olur. Backend, Frontend ve Database için kullanılacak teknolojiler de neden bu teknoloji seçildiğinin gerekçesi de eklenerek belirtilmeli. Kolay gelsin.

https://drive.google.com/file/d/1_nDbhHok1yxoU73HgtD1yhjabjklWFT6/view?usp=sharing