Tam35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostlar 20 küsür gün oluyor bir gece kedi sesine uyandım. Uyku sersemi biraz bakındım bişey yok, rüya gördüm heralde deyip yattım uyudum. Ertesi gün şeş kaza dolabı açınca kıyafetlerin altındaki kuytu bölmeye yavrulamış kedi bulduk. Cam-balkon sık sık açarız, bir şekilde girip saklanmış ve doğurmuş. Epey bitkin haldeydi 3 tane fare boyutunda yavrulamış. Mecbur odayı tahliye ettim, yatağı eşyaları falan taşıdım, yakınına mama-su-kum falan koyup kapıyı kapadım. Şu gün gelinen noktada yavruların gözleri açıldı ufaktan hareketlendiler, anne bize iyice alıştı evin içinde geziyor, 3 yavru da sağlıklı gözüküyor annenin keyfi de yerinde, ben ise uykusuzluktan geberiyorum. Sağolsun odama çöküp yerimden yurdumdan etti beni uyku düzenim alt üst oldu Damdan düşer gibi olsa da kedi babası ve dedesi olmuş bulunduk, güvenli olacaklarını bildiğim bir yer dışında gönderme niyetim yok. Bir ömür evde bakmak da istemiyoruz. Bir yer bulsam nasıl götürürüm onu da kestiremiyorum velhasılı sizlerden destek almak istedim forum ahalisi. Anne ve yavruları rahatsız etmeyecek şekilde buradan tahliye etmenin en mantıklı yolu nedir?
Duyduğum kadarıyla kedi yavrularına insan temas ettiği zaman annesi yavruyu reddedebiliyormuş. Yavruya temas etmenin bir yolu var mı ya da nasıl temas etmeli bir araştırın isterseniz.