Sigarayı bırakmak için başladığım elektronik sigara serüvenim 7 yıldır sürüyor. E-Sigara konusunda oldukça deneyimli olduğumu söyleyebilirim. Soracağın tüm soruları yanıtlarım hocam.
Sorduklarına şöyle izah edeyim;
Elektronik sigara seni normal sigaradan kurtarır, o kesin. Ama bunu da likitlerin içerisindeki nikotin miktarıyla yapar. Yani ihtiyacın olan nikotini de verdiği için sana sigarayı aratmaz. Likitler bitkisel gliserin, propilen glikol ve aromadan yapılır. Alışkanlık haline getirdiğin su tüketimini artırman gerekir, aksi halde baş ağrısı yapar ilk zamanlarda.
Hiç sigara içmeden, sadece elektronik sigara ile 3-5 ay geçirdikten sonra kullandığın likitteki nikotin miligramını düşürerek, belli bir zaman boyunca da artık vücuduna aldığın nikotini de azaltıp sıfırladıktan sonra aslında sigaradan tamamen arınmış oluyorsun. Sonrası senin keyfine kalmış. Sadece aromalı likitler tüketerek dudak tiryakiliğini de devam ettirebilirsin, hayatından elektronik sigarayı da çıkartabilirsin.
Evyap denilen el yapımı likitler satılır piyasada. Öncelikli tavsiyem SAKIN ONLARI ALMA! Neden? Az önce söylediğim bitkisel gliserin, propilen glikol ve aroma. Bunlar litre bazında karıştırıldığı zaman örneğin bir partiden 100 şişe likit çıkıyorsa, sağ olsun bizim Türk insanı saf su ve benzeri şeylerle likitleri seyreltme yoluna HER ZAMAN GİRİŞİYORLAR ve 150 şişe çıkarmaya çalışıyorlar ÇOK DAHA FAZLA PARA KAZANMAK için! Sen sen ol, bunlara ASLA GÜVENME!
Sana 2 tane hammadde sitesi vereyim, üçlü malzemeni hazır NBASE olarak kendin al kendin demle ve güvenle iç.
Daha fazla soruların varsa bilinçli bir tüketici olarak her daim yardımcı olurum.