CyberRooT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olmadi maalesef baska yardimci olabilecek var mi @Onur89TR; hocam desteginizi rica ederim
Hocam ben size akşam üzeri ayarları yaptım. Css düzenlemesini de yaptım. Resimler istediğiniz gibi yazıların üstünde kalıyordu. Neyi olmadı veya beğenmediniz anlamadım

Yardımcı olmak isteyenler için benimle aynı şeyleri yapıp zaman kaybetmemek adına izlediğim adımlar;

Hocamız jannah teması kullanıyor ama jannahın sayfa oluşturucusunu kullanmıyor. Direkt son yazılar gelecek şekilde default ayarlı sitesi. Önce çıkarılan resimler belirli değil. Ben belirttiğim kod ile bu problemi çözdüm. Sonra css ile resimleri belirli bir yüksekliğe limitleyip son yazılar blogundaki orantısızlığı da çözdüm. Ama bazı resimler dikey bazıları yatay olduğu için dikey olan görseller sola yapışıp sağ tarafı biraz boş kaldı normal olarak. Bunun üzerine de hocam resimler metnin üzerinde olabilir mi diye sordu. Bende anasayfa adında bir sayfa oluşturup https://jannah.tielabs.com/demo/category/sports/ buradaki gibi resimlerin üstte olduğu modülü yerleştirdim vs yine css kodu ile görseli ortaya alıp bu şekilde teslim ettim.