@eyefive5;

Pakistanlı arkadaş ise şunu diyor ; bir komedyen her zaman komedyendir bunu Rus jetleri KIEV KHORKOV ODESSAYI yerle bir ettiği zaman anlayacaksın .

Olayda Basit : HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜ VAR FİLİSTİNDE VE YASEL ARAFATLI FİLİSTİN KURTULUŞ ÖRGÜTÜ EL FETİH SİYASİ ÖRGÜTÜ VAR .
HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜ FİLİSTİN'İ kontrol ediyor . İSrail'i bombaladığı içinde İSRAİL ŞEHİRLERİNİ bunu söylüyor .

PAKİSTANLI ARKADAŞ DA FİLİSTİN DE SEN BÖLE KONUŞTUN , RUSYA DA SANA BUNU YAPTIĞINDA GÖRÜŞÜRÜZ diyor .

Ama tabi benim gibi şerefli namuslu erdemli idealist gençler dünyada pek kalmadığı içinde insanlar cahil cahil işte dolanıyor ortalıkta .

İSRAİL meselesini konuşmuyorum UKRAYNA meselesini konuşuyorum .

Bak bu PAKİSTANLI BİLE 1 yıl öncesinden her şeyin farkındaymış .

Hangi İDEALİST ŞEREFLİ ERDEMLİ NAMUSLU İNSAN bırak 1 yılı artık ben diyorum beş yıl beş yılda halkını tahliye etmez onun için Kanton bölge oluşturmaz .

Sivilleri Askeri unsurlara karşı kullanır sivilleri bombardıman altında tutar onları askeri unsurlara saldırtır salak salak işler yapar sonra da İNSAN HAKLARI TEMSİLCİSİ olur .

Birinizin de aklına SAVAŞ NASIL OLUR NASIL YAPILIR diye sormak gelmiyor mu diye sormalıyım ?

Benim gibi şerefli onurlu erdemli idealist gençlerin yaptığı savaşta :

Siviller kanton bölgelere tahliye edilir çatışma bölgeleri ve olası tüm bölgeler sivillerden arındırılır ve askeri unsur olan bizlerce doldurulur .

Bizde düşmanı gerek meskun mahalde gerek açık arazide büyük bir dirençle karşılarız .

Sırf düşmanın ilerleyişini zayıflatmak ve onlara karşı üstünlük sağlamak için anamızı bacımızı çoluğumuzu çocuğumuzu kullanmayız .

Kullanan ve kullanmayı savunan milletler BARBAR MİLLETLERDİR .

Biz de savaş askeri unsurlar askeri unsurlara karşı yapılır .

VATANINI SAVUNMAK İSTEYEN DİRENİŞE YAZILIR ORDUYA YAZILIR ÜNİFORMASINI GİYER TEÇHİZATINI ENVANTERİNİ HER ŞEYİNİ KUŞANIR .
ONDAN SONRA DA ASKERİ BİR UNSUR OLARAK ŞEREFLİ BİR MÜCADELE VERİR .

Ama gel de bunu cahil barbar insanlara anlat işte .

NOT bu barbar insanları ben tespit etsem hemen çürük verip askeriye ile ilişiğini sonlandırırım .
Çünkü barbar insanlar bu sivillerden özellikle bunlar çürüktür askerliğe elverişli değildir . Bunlar faydadan çok yüz milyar kat fazla zarar getirir .
O yüzden böyle insanları tespit ettiğiniz yerde çürük muamelesi yapın ki adam olsunlar azıcık .

Askerliğimi doğuda yaptım bunlardan bir kaç tane geldi ve firar etti , sonra ne mi oldu ? Bize yeni asker gelmedi onlar firar girildikleri için .
Haliyle bizler çok sıkıntı çektik . her şeye her şeye yetişmek zorunda kalıyorduk . Ben mesela 10 tane görevi tek başıma yürütüyordum . Nöbetçi Çavuştum aynı anda hem nöbet tutar hem değişim yapar hem doldur boşalt yapar hem muhimmat verir hem silah verir hem devriye gezer hem sayım yapardım . O nasıl oluyor dersen takıyorsun kırmızı kolluğu masan içerde duruyor kulenin birine gidiyorsun misal işi olan telefonla arıyor araç geldiyse karşılama ve kontrol için kuleden iniyorsun ki zaten bunların hepsi yasakta yetişmek için başka ne yapacan niye ?

Gelen askerler firar ettiği için . 2 saatlik nöbetler örneğin 8 saat olur 10 saat olur neden adam yok adam .
Bir de hastaneye yazılan ve sürekli yatışa çıkanlar var ki aboooooooo adam yok ortalıkta .
Peki sonuç Nöbetçi çavuş elde g3 balistik yelek balistik kask üç de şarjör namluya da mermi sürülmüş her yerde dolanıyor .
İlk zamanlar kontrol noktasından geçen araçlar bile şaşırdı ne oluyor savaş mı var diye .

Firar eden ve hastaneye yazılan sürekli ve evci izni dahil olmak üzere her tür şeyi değerlendirenler yüzünden bak bir asker 1 saat 2 saat nöbet tutacağına 8 saat 10 saat tutuyor .

Lafım size değildir EYEFİVE düşüncelerimi sizin değerlendirmenize verdim .