50 yıldır bize verilmeyen 7 günde ukraynaya verildi.biz hala ab uyum yasaları adı altında ülkemizi o kurallara göre şekillendirip duralım.alınmıyacağımızı bile bile.
mesela hırsızlık yapanın elini kesemiyorsun avrupa birliği yasasına aykırı. ehliyeti 2 sene sonra eğitim alınca veriyorsun çünkü ab bunu emrediyor. mesela organik yerli tohumu üretemiyorsun bunu yurt dışına satamıyorsun sanırım. ab uyumlu gdo su oynanmış tohumlu ürünleri istiyor diye biliyorum ab. işte bunun gibi çok daha fazla şeyden taviz veriyoruz ab için ama alınmayacağız.olan bize oluyor
BATI TARAFI gördüğünüz üzere uzlaşmacı değildir anlaşmaya eğilim göstermez , BATI kendi çizdiği sınırların çizgilerin dışına çıkmaya bayılır .
İnsan hakları , insanlık AVRUPA İNSAN HAKLARI BEYANNEMESİ EVRENSEL İNSAN HAKLARI BİLDİRGESİ AVRUPA İNSAN HAKLARI FALAN bunlar tıraştır BATI zoolojik güdülenme olayına bayılır .
UKRAYNA ZELİNSKİ hususunda buna şahit oldun .
O yüzden BATININ gazına oyununa gelmeyeceksin hiçbir zaman . Onlar kuduracaklar sonra foss diye sönüverecekler .
Bende UKRAYNA meselesinden şu dersi çıkardım . AVRUPA TIRAŞTIR , AVRUPA ile insan hakları ve insanlık konusunda ve evrensel etik kodlar değerler hususunda gram uzlaşıya varılamaz .
Eğer bu savaş sonuçlandıktan sonra ; UKRAYNA'NIN tüm foyası bir bir bir bir saçıldığında işte o zaman ben de her daim BATININ yüzüne yüzüne bunu vuracağım .
Zaten BATI ' da bunu öngördüğü için baksana BATI'NIN durumuna şimdi .