sarışın mavi gözlüleri alacağız onlar bizden diyorlar. diğerlerini almıyorlar zaten.
Hatırlarsan çok önce neden bahsetmiştim , UKRAYNA YÖNETİMİNİ SAVUNMA PLANI ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI ÇIKARMA DESTEKLEYEN ÜLKELERİ RUSYA'YA KARŞI SAVAŞA SÜRME savunması diye .
İngiltere diyor ki . Ukraynada Rus birlikleriyle savaşmayacağız. Güçlerimizin artırılması burada, Tapa'da (Estonya) olduğu gibi, NATO üyesi ülkelerin sınırları içinde gerçekleşiyor
Ukraynalı Gazeteciye üçüncü dünya savaşı başladı çıkışına Johson'dan kapak kere kapak .
Açık ara bu şaklaban televizyon programı sunar gibi ülke yönetileceğini sanıyor ya ben ona yanıyorum . Şaklabandan kasıt Ukrayna Devlet Başkanıdır .
En ufak Amere de her örgütü terör örgütü ilan eden BATI UKRAYNA YÖNETİMİNİ NEDEN TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN ETMİYOR ?
Cumhurbaşkanımız da BATI ve NATO tarafına gereken cevabı vermiş .
Demek ki SURİYE TARAFINDA çıkarımız uyuşmazsa bize de aynısını yapacaklar ve YPG PKK'YI ulusal kahraman ilan edecekler hatta YPG PKK'YI HER ALLAH'IN GÜNÜ televizyonlara çıkarıp TÜRKİYE'Yİ aşağılatacaklar . TÜRKİYE'Yİ ŞÖYLE AĞLATTIK TÜRKİYE DİZ ÇÖKTÜ YALVARIYOR GİBİ .
AMA EN GÜZEL KAPAK ŞURDAN GELMİŞ .
BİR FİLİSTİNLİNİN BİLMEM ŞU YILDA ATTIĞI TWEET VAR YA ; FİLİSTİN DE HAMAS UKRAYNA ' DA ZELİNSKY yönetimi gibi .