griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu zamanda çok zorlama diyorum . Ekonomik olarak ben çok yıprandım , stres yapıyor çok fazla bende . bence tavsiyem ailenle kalman çünkü ben kendimden biliyorum şu an çok fena stres var üzerimde.

Ailenle gül gibi yaşayıp gidersin onları da tanımaya daha doğrusu tanıma demeyeyim de onların gönlünü al birlikte mutlu mesut yaşayın ya .

Hani o stres sıkıntı mutlu bir aile ortamında gider diye düşünüyorum ben iyimserim belki ama vallaha billaha şu iki üç aydır ekonomik stresten deli olacak kıvama geldim .
Yahu para çok kazanıyorum diyordum son iki üç aydır anladım meğersem hiç kazanmamışım kazanmıyormuşum ya sanırsın o paralara ciklet falan alınıyor artık gibi çok kafayı yedim bu stresten .

Bulaşık çamaşır ütü falan orası apayrı zaten , özellikle bulaşıkta çok sinirlenmeye başladım . TABLET TABLET TABLET MAKİNE BOZULUR ARIZALANIR ŞARTEL ATTIRIR.

Bu dünyaya çile çekmeye mi geldim anlamadım ki .

BİRDE BİLMEM NE ETTİĞİMİN MAKİNESİ PLASTİK YIKAMIYOR YOK ŞUNU YIKAMIYOR YOK BUNU YIKAMIYOR sadece bardak çatal kaşık yıkayacaksa niye aldık lan bu makineyi .

Çizdiriyormuş , yok zararlıymış eritiyormuş Çamaşır makinesi desen şu keten şu pamuk şu polyester şu şu derece bu derece renkli ayrı beyaz ayrı kodumun makinesi yıka işte lan .

Çorba yemek işi kolay zaten felsefe basit Domates salçan olacak ayçicek yağın olacak terayağın olacak her yemeğe bunlar gidiyor .

Ama altını çizerim bulaşık işi dert Bulaşık makinesinden fazla bulaşık ben yıkıyorum makine benden narin öyle manyak bir dünya .

Senin psikolojin harbi bozulmuş bunlar basit şeyler acil doktora görün. Yarın bigun kendi kendinede konuşursun üzülürüm.