siyez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım bir hafta kadar uzaklaşıp kafa dinlemeliyim. Geldikten sonra bir kez daha üzerinden geçmeli. Düşünüyordum ki 4-5 seneye 20 bin dolar yapar 40 yaşından önce çıkarım fakat fevri davranmamak daha iyi sanki. Hepinize teşekkür ederim.
Önemli değil , ayrı eve çıkarsan da şunları mutlaka aklında tut yemek takımların tabak çanakların her şey cam olsun makinede yıkanır , elbiselerin ketense keten pamuksa pamuk polyesterse polyester olsun hepsi aynı derecede yıkansın bide renkli renksiz sen ayırabilirsin ya da hepsini renksiz de alabilirsin . Renkli ayrı Renksiz ayrı oluyor .

Evin ıvır zıvır ihtiyacı çok olur ; Ondan bunları bir seferde al koy bulaşık jeli ise bulaşık jeli tabletse tablet şampuan sabun diş macunu her şeyi bir seferde al ben alırım yığarım aylık kullanırım .

Ayçiçek yağı salça terayağ evinde mutlaka bulunsun her zaman mercimek barbunya gibi bakliyatlar vesaire onlarda bulunsun yoğutrtlar yumurtalar haftalık al yoğurt 2 kilo yumurta 15 li ya da 2 hafta 30lu gibi ben kendime göre alıyorum .

Elektrik su doğalgaz bunları otomatik ödemeye al hiç bakma bile ben sinirden bakamıyorum takipte etmiyorum otomatik hesaptan çektiriyorum .

Çünkü takip edince öyle stres oluyor ki sinirimden o gün ölecek gibi oluyorum .