Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallaha ben anne babasız büyüdüm maddiyatın hayatın ne olduğunu en iyi ben bilirim yaşım 26 bir kere bile ailem olmadı ama tavsiyemi istersen ailen ile yaşamanı isterim hayat çok pahalı
Aileler bide biliyorlar onların düzenleri var ben annem hastayken amelliyatlı iken ona baktım . Annem bulaşık yıkar bir saatte ben yıkarım altı saatte .
Neye ne kadar ölçek koncağını rahat biliyorlar bide ne kadar üzerinden geçeceğini bende o güven yok ben bastıra bastıra üçkere dört kere beş kere altı kere geçe gece yapıyorum çitiliyorum falan .

Kaç derece su yıkanacak falan onu da biliyorlar elleri alışık ben bildiğin demlikte kaynayan kaynar suyu koyup elim yana yana yıkıyorum .

Makine falan almayın bu arada makine bir halta yaramıyor çatal kaşık cam bide bardak yıkıyor başka da foyası yok .

Ya da dur özür dilerim bende gerizekalılık var cam alın arkadaşlar bütün yiyecek takım her şeyi .

Ben salaklık ettim plastik tabak falan . Siz benim gibi salaklık ederek plastik falan almayın .

Zaten alacam karar verdim komple atıp her şeyi yerine cam alcam

Bir de kıyafetlerinizi arkadaş tek çeşit alın polyester ise polyester ketense keten pamuksa pamuk hepsi de aynı derecede yıkansın renkli de almayın ya boş geçin .