DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Ukrayna bir ülkedir, sınırları vardır bağımsızdır, yönetimi başkanı vardır. İster Natoya katılır ister AB ye ne isterse onu yapar. Çünkü bunu yapması onun en doğal hakkıdır. Ukrayna benim sınırım Natoya AB ye katılamaz, katılmak isterse ben o ülkeyi alırım zaten ülke değildir diyen de Putindir.

Putin hakkında hiç bilginiz yoksa izleyin lütfen.

Konuşulan konu Rusyada terörist bölge Donbasın Rusya tarafından tanınması. Kürsüdeki ilk başta fikrini söyleyip sonradan ayakları titreyen adam Rusya Dış İstihbarat Servisi Başkanı Sergey Narişkin. Dikdatör nedir diye mi soruyorsunuz bakın TDK da karşılığı gibi bir öğreti.

https://youtu.be/88pT1Nh3fG4
Hocam elbetteki Ukrayna bağımsız bir ülke istediğini yapabilir. Bakın ABD bizim çevremize onlarca üs kurarak etrafımızı sardı.
Rusya bunu istemiyor yapamazsınız benim egemenliğimi ihlal ederseniz, tehdit olarak algılarsanız savaşırım diyor.

Bizim de Yunanistan'a savaş açma hakkımız var şu ortamda çünkü bize şuan tehdit unsuru oldular artık. Ukrayna da çok masum değil yani bu olayda onu demek istiyorum. Az önce gördüm Ukrayna'da trenden siyahileri atıyolar kaçarken.
Sarışın olmayanlar ölecek bunların gözünde bütün acıma duygumu yitirdim Ukraynalılara karşı. Sadece kadınlara ve çocuklara acıyorum işte savaşın en kötü yanı maalesef.