sdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkedeki herkes neden komplo teorisi üretiyor ya da büyük oyunu gördüğünü sanıyor. Etrafıma bakıyorum, adam daha kendi evindeki sorunları çözememiş, ne maddi ne de manevi özgürlüğe ulaşmış ama dünyadaki büyük oyunu görüyor. Özellikle böyle dönemlerde herkes stratejist veya teorisyen haline geliyor. Sözüm meclisten dışarı ama arkadaşlar bizler önce küçük dünyamızdaki oyunları çözelim daha sonra büyük oyunu çözeriz. Büyük bir kitle var zamanını böyle saçma sapan araştırmalarla harcıyor, o zamanı daha iyi değerlendirse hem kendi hem de çevresi için çok daha fazydalı olacak.
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medya farkında değilsiniz ama çok tehlikeli bir alan haline dönüşmüş durumda.Yıllar öncenin fotoları paylaşıyorlar, bilmem ne ülkesindeki görüntüler atılıyor.
Tsk'nın Afrin operasyonu sırasında da pkk destekcileri dünyaya farklı göstermek için ne paylaşımlar yapmışlardı.

Duyarlı ve güzel paylaşım için teşekkürler herkes gördüğü herşeye inanmamalı ve önce araştırıp ondan sonra paylaşmalı
@Kirkbir;
Türkiye Azerbaycan ve Ermenistan savaşını biliyorsunuz . KANADA devleti ; AZERBAYCAN'DA bu teknolojinin siviller üzerinde vesaire falan peşman peşrevi geçiyorum biliyorsunuz .
Bunu bahane ederek ; ilişkiyi sonlandırmış ve biz İHA ile ilgili olarak UKRAYNA'YA yönelmiştik biliyorsunuz bu durumu .

Yani bizim açımızdan pek bir etkisi olmadı ; KANADA devletinin bize yaptığı yaptırımdan bahsediyorum . NE oldu KANADA Devleti'nin bizimle bağladığı şirket ise İflas verdi daha doğrusu iflas verme açıklaması yaptı demek ki yaptırım döndü döndü KANADA ' YI vurdu .

Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum . Biz şu an hareket etmiyoruz biliyorsunuz . Geçmişten bahsetmeyelim de gelecekten bahsedelim yani .

Bir anda YPG PKK unsurları Amerika Birleşik Devletleri'nin desteğini alarak BATI medyasının desteğiyle gerek sosyal medya gerek geleneksel medya her kitle iletişim aracında Türkiye'yi kelimenin tam anlamıyla bombardımana tuttu diyelim .

HANİ KANADA DEVLETİ TÜRKİYE AZERBAYCAN ERMENİSTAN SAVAŞI YAPTIRIMI GİBİ DEĞİLDE ; BİZE RUSYA'YA UYGULANAN YAPTIRIMLAR GİBİ YAPTIRIMLAR UYGULADILAR .

PKK ve YPG ' de ulusal kahramanlar ilan edildi , ABDULLAH ÖCALAN DÜNYANIN GELMİŞ EN BÜYÜK ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI İLAN EDİLDİ diyelim .
YPG Liderleri gün gün çıkıp bizim aleyhimizde Türkiye'yi resmen madara ettik hatta şu an önümüzde diz çöküp ağlıyorlar diye konuşuyor her yerde onlar var .

Bizse sadece kendi basınımızdan bir şeyler görüyoruz ; hiç kimseye sesimizi duyuramıyoruz gibi düşün .

Türkiye YPG ve PKK'ya karşı savaştığı için ve sınırlarını koruduğu için Emperyalist güçsüz madara edilmiş dövülen her tür kötü sıfat devlet mi oldu ?
Türkiye tam bir şeytan insan hakları katili mi oldu ?

Peki Türkiye böyle olurken ; YPG VE PKK'NIN DÜNYANIN ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇILARI VE KAHRAMANLARI ULUSAL DÜNYA KAHRAMANLARI OLMASI SANA NE DÜŞÜNDÜRÜRDÜ ?

Demek ki biz de kendimizi korusak aktif bir şekilde ama bu onların çıkarları ile uyuşmasa ; bize bunları yapacaklar .