WhNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

bu sabah saatlerinde trendyol tarafından aranarak, bulunduğum ilçeye görevli depo personeli açıkları olduğunu ve düşünüp düşünmediğim soruldu. Teşekkürler saolun diyerek kapattım.

4 yıllık üniversite mezunuyum.
üniversitede 2 kez sınıf birinciliğim ve 1 kez bölüm birinciliğim, 1 kez sınıf ikinciliğim var derecedeyim. 3.40/4.00 ortalamam mevcut. İkinci öğretim gördüğümden 2 kez %10luk başarı dilimine girdim.
2 kez yaz stajı yaptım, TBMM ve TAİ(tusaş) de.
Daha önce yönetici veya müdürlük için başvuruda bulunduğum için arandığımı düşünüyorum, istediğim maaş kısmına 8 - 12 bin yazmıştım. CV Min yeterli olduğunu ve şansımı denemek için başvuruda bulunmuştum. Yöneticiliğe başvurmuşken, depo görevlisi için nasıl aranıyorum anlayamadım.
Yanlış anlamayın fakat staj dışında iş tecrübeniz var mı? Yani sadece staj yaptığınız yerleri yazmışsınız. 4 yıllık üniversite mezunu olunca direkt yönetici olmayı hayal etmek biraz kötü.
Elbet olursunuz fakat şöyle değerlendirin. İşi bilmeyen birinin yönetici yapıldığı yer ileride karşınıza ne tuhaflıklar çıkartır bir düşünün.

Dip not: Trendyol'un depo müdürleri ve yöneticileri hayal ettiğiniz konumda değiller.