Bir tiktok eski yargıçı olarak size bahsedeyim ben.Tiktokda en fazla hediye gönderen ilk 50 kişi arasındaydım.
Bu iş şöyle başlıyor her yayıncının destekçisi vardır.Bu destekçiler yayıncıların arkasında durur ve yarış kaybettirmezler yani hırs yapıyorsun aslında ben daha güçlüyüm diye.Aslında orada parayı pulu düşünmüyorsun bir nevi güç sergiliyorsun.Tiktokda muhabbetim olmadığı fenomen yoktu.Onları desteklediğin için hemen seninle iletişim arkadaşlık kurarlar.(Ben evliyim işim olmaz ama) Şahit oldum bunlara sonra sevgili durumuna kadar gidiyor bu iş.Benim amacım sadece orada hediye atarak strest atmaktı.Birçok arkadaşlık dostluk kurdum.Şunu parantez içinde yazıyorum "Onlar senin gerçek arkadaşın değiller."%90'ı para için seninle arkadaşlık yapıyorlar.Çünkü onlara para kazandırıyorsun.
Şöyle olay var.Örnek veriyorum.
"onursermik" - "kekeçkenan" bunlar birbirinize zıt kişiler 2 düşman gibi bunların takipçileride birbirine zıttır düşmandır.Bu 2 yayıncınında işine geliyor.Çok büyük çekişme geçiyor ve paraya para demiyorlar.Tiktokta 5 dakika 650.000 TL lik hediye alan kişiyede şahit oldum ben.Bu sadece kesintiler hariç aldığı para.Atılan hediye tutarı 5 dakika 1.5 milyon civarıydı gözümle gördüm.
"Asıl olay şu kumardan daha fazla bağımlılık yapıyor ve farkında olmadan çok para harcıyorsun.(1 ayda 200.000 TL lik jeton alıp hediye attığımı bilirim ben.Çok zevkli ama para dayanmaz o işe.) Ben ortalama 2 ay takıldım sonra bıraktım ünlü fenomenlerden tanımayan yoktu beni.Ama lakin hepsi boş.
Geçmiş olsun hocam büyük israf yapmışsınız ama iyi kurtulmuşsunuz😅 işte insanların duygularını sömürerek kazanıyolar