MEDYATWIST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Kanlonet öneririm ve millenicom öneririm 3 yil millenicom kullandım hocam bir sorun yaşamadım kablonete geçme sebebim uydusu olmasıdır ve kablonette 1 yıldır duruyorum hiç bir sorun yaşamıyorum
aydoganweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk Telekomdan @GIBIRNet; firmasına geçtim. Ufak tefek sorunlarda bile forum üzerinden yazmama rağmen destek oluyorlar. Tavsiye ederim. Henüz faturalandırma olmadığı için üst mesajda arkadaşın bahsettiği sorunu yaşamadım. @GIBIRNet; böyle bir sorun yaşar mıyız?
GIBIRNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Her ayın ilk günü olan fatura günümüz son ödeme tarihinin ayın 15.günü olaraktan tüm abonelerimize SMS olarak bilgilendirmesini sağlamaktayız. Son ödeme tarihine 5 gün sonrasında ise ödenmeyen faturaların internet hizmetleri geçici olarak erişime kapatılmaktadır.
Ayrıca tüm bu süreçlerde açma kapatma bedeli yansıtılmamaktadır.

Ay içerisinde toplamda abonelerimize 3 adet bilgilendirme SMS atıp, anlaşmalı olduğumuz bankaları ve ödeme kanallarını SMS detaylarında paylaşmaktayız.
Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vodafone araştırın
interdev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer konuları bilemeyeceğim fakat hizmet kalitesi olarak fiberde Türk parasıyla 5 kuruş eder hizmet kaliteniz yok.. Fakat tabi ki kendi çapınızda sizde sağlayıcısınız. Özellikle temsilciniz Emre... nokta kısımlarına çok uygun olgular var.
looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
netspeed kraldır, gerisi yaşan.
benim ref kodumla abone olursanız fatura 12 ay boyunca 5 tl indirimli gelir.
ayrıca bu şekilde abnelik başlatanlar için youtube kanalımda çekiliş düzenleyeceğim.

Bana ait davet kodu AOAHJG
Instructor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turknet abonesiyim 1 yıldır ve memnunum. Sonuçta taahhüt yok diğerlerine geçmekte serbestiz.
Ki diğerleri dediğimiz de Türk Telekom alt yapısından hizmet veriyor.
GIBIRNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Biliyor musunuz kanlı canlı çağrı merkezi desteğimiz, 7/24 ulaşabileceğiniz bizlere kanallarımız mevcut. Forum üzerinden, sitemizde bulunan canlı destek hattımızdan, whatsapp destek hattımızdan ve çağrı merkezimizden dilediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Yaşayabileceğiniz her türlü sorunda sizlere destek olmaktan da çok mutlu oluruz.

GIBIRNet'in ayrıcalıklı dünyasından ve özgür internet hizmetlerimizi sizlerinde tecrübe etmesini isteriz.

Özel mesaj yoluyla bizlere iletişim bilgilerinizi ulaştırırsanız, sizlere abonelik süreçleriyle ilgili bilgi aktarıp aklınıza takılan her türlü soruya cevap verebiliriz.

Mesajınızı heyecanla bekliyoruz
alwaysfree adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netspeed fiyat performans konusunda rakipsiz https://www.netspeed.com.tr/
bloods adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
turknet, millenicom, oristelekom, fixnet, netspeed (tt, vodafone, sol vb. sağlayıcılar hariç) yıllar önce bunların doğru düzgün reklamı vs yokken çoğu insan bilmiyorken hepsini kullandım, uzun zamandır netspeed kullanıyorum

turknet zaten çağrı merkezini kapattığında huylanmıştım, sonra bir adres için yeni bir başvuru yaptım tam 1.5 ay interneti aktif edemedikleri gibi fatura kestiler arasan çağrı merkezi yok online işlem merkezine girin diyorlar neticede netspeed e başvurdum 3 günde falan aktif olmuştu o gün bu gündür kullanıyorum

referans kampanyasından her referans olduğunuz kişi için 5tl indirim kazanıyorsunuz, ben herkes gibi forumlara oraya buraya kodumu yazmadığım için sadece 2 yakınıma referans oldum ve 10 tl indirimim var her ay, sayıyı arttırabilirseniz bedava internet bile kullanabilirsiniz bildiğim kadarıyla herhangi bir limiti yok.

muhtemelen netspeed de zam yapacak bakalım ne kadar olacak göreceğiz, en azından aradığında ulaşabildiğin kişiler var

netspeed de taahhüt yok eğer onlarda fahiş zam yaparlarsa isp değişikliği yapabilir yada iptal edebilirsin

Öncelikle tüm herkese verdikleri bilgilerden dolayı cok tesekkür ediyorum.

Gün boyunca neredeyse tüm firmalarla ilgili araştırmaları yaptım yorumları okudum.

Suan için tercihimi Millenicomdan yana kullandım.

GIBIR özel hizmet durumuma özel indirim yapılamayacağını iletti.
Netspeed ise bulundugum konumda kullanan kişilerden olumsuz yorum aldıgım ıcın tercih etmedim.
Kablonet'te maalesef bulundugum yerde altyapı olmadıgını söyledi.

Ayrıca benı 10 gündür bağlantı ile oyalayan Turknet iptal başvurusundan sonra 5 dk içerisinde interneti kesti Güzel hizmet.