turknet, millenicom, oristelekom, fixnet, netspeed (tt, vodafone, sol vb. sağlayıcılar hariç)
yıllar önce bunların doğru düzgün reklamı vs yokken çoğu insan bilmiyorken hepsini kullandım, uzun zamandır netspeed kullanıyorum
turknet zaten çağrı merkezini kapattığında huylanmıştım, sonra bir adres için yeni bir başvuru yaptım tam 1.5 ay interneti aktif edemedikleri gibi fatura kestiler

arasan çağrı merkezi yok online işlem merkezine girin diyorlar neticede netspeed e başvurdum 3 günde falan aktif olmuştu o gün bu gündür kullanıyorum
referans kampanyasından her referans olduğunuz kişi için 5tl indirim kazanıyorsunuz, ben herkes gibi forumlara oraya buraya kodumu yazmadığım için sadece 2 yakınıma referans oldum ve 10 tl indirimim var her ay, sayıyı arttırabilirseniz bedava internet bile kullanabilirsiniz bildiğim kadarıyla herhangi bir limiti yok.
muhtemelen netspeed de zam yapacak bakalım ne kadar olacak göreceğiz, en azından aradığında ulaşabildiğin kişiler var
netspeed de taahhüt yok eğer onlarda fahiş zam yaparlarsa isp değişikliği yapabilir yada iptal edebilirsin