Uyumsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting yoksa Lokal üzerinde açın. Varsa hosting daha iyi olacaktır. Local üzerinde çoğu yazılım hala çalışmamakta. Wordpress'i hataları sorunları araştırarak site kurarak, eklentileri temaları kurup kurcalayarak öğrenebilirsiniz.
R10'un en büyük wordpress lisans hizmetine sahibim. Popüler çoğu tema eklenti var. Hem de Türk lirası birebir orijinal: https://www.r10.net/account-lisans-i...a-fazlasi.html
siteniz için 1 adet wp rocket de ben hediye edeyim.
Ayrıca çok yakında wordpress hızlandırılmış eğitim tarzında bir hizmeti yayına alacağım. Bu hizmete hataları nasıl çözebileceğiniz deneyimlerimi, bu hatalar ile karşılaştığım zaman nasıl çözdüğümü ve wordpress için gerekli eklenti kullanımları bir iki tık ile wordpress kodlarını açıp kapama gibi özellik olacak. Diğer eğitimlerden ayıran noktaya gelecek olursak:
  • Deneyimlerim, tecrübelerim yer alacak.
  • Popüler eklentilerin nasıl kullanıldığını anlatacağım.
  • Wordpress için kullanmanız gereken kodlardan bahsedeceğim.
  • Basitten ileri düzeye doğru giden bir eğitim olacak.
  • Kodları birkaç tık ile sınırsız sitenizde kullanabileceğiniz yazılım olacak.
  • Eğitim içeriği güncellendiği zaman kendi sitenizden anında güncellemeleri görebileceksiniz
  • Kod yazmanızı kolaylaştıracak yazılım.
  • Wordpress bilginizi daha genişletecek bilgiler.
  • Son olarak bir eğitimden daha fazlası.... (Wordpress dışında seo araçlarının kullanımı)
Çok geniş bir seri olacak. tabi bu hizmet ücretli olacak ama ilk çıktığında uygun fiyatlı olacak. Herkes rahatlıkla alabilecek. Ücretli olmasının sebebi: Mevcut işlerimi azaltıp bu eğitime zaman ayıracağım ve talep gördükçe ömür boyu kullanım ve güncelleme garantisi vereceğim
Bu çok iyi hocam,sabırsızlıkla bekliyorum.