Hepinize Merhaba Arkadaşlar Phemex Dev Kampanya Düzenliyor. 1-8 Mart Tarihleri Arasında 7 Günlük USDT Stakingde %8.5 olan APY Oranı sadece bu tarihler arasında Yeni Kayıt Olan kullanıcılar için %100 Oranına çıkarıldı. Bu ne demek oluyor şöyle izah edeyim. Bu tarihler arasında Aşağıdaki link üzerinden kayıt olan (Sadece All-Star Referans Linklerinde Geçerli o yüzden aşağıdaki linkten kayıt olunması gerekiyor.) kullanıcılar 7 Günlük USDT Stake işlemi yaptıkları zaman yatırdıkları miktarın 2 Katı kadar kazanç sağlayacaklar. Örneğin 100 USDT Sahibisiniz USDT Stake Kısmına girip 7 Günlük olanı seçip Staking yaptığınızda 200 USDT Sahibi oluyorsunuz. Kampayadan faydalanmak için Maksimum 1000 USDT ile staking yapabilirsiniz. Sorularınıza yorum olarak cevap verebilirim PM Bakamıyorum. Referans Linkimi aşağı bırakıyorum, dediğim gibi sadece bu referans linki ile faydalanabilirsiniz.
REFERANS LİNKİ:
https://phemex.com?group=1763&referralCode=G9HB93 Daha önce Phemexten Çektiğim Miktarları aşağıya bırakıyorum güven konusunda sorun yaşayan arkadaşlar için