selceny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedenki?Şu an yeni başlayan biri olarak eklentilerin pro sürümünü alacak param yok.Ücretsiz kısımlarıyalada yapılabilenler çok az.Ben ev hanıyım.Asıl mesleğimde yazılım değil,maliye okudum ben.Çeşitli sebebler yüzünden çalışamadım ama boşta durmadım.Sürekli birşeyler öğrenmeye çalıştım,çalışıyorum.Param olsa bedava sürümünü niye ararayım.Şu ekonomik sıkıntıda kimsenin kazandığı yetmiyo.Üstelik eklentiler ve temalar dolarla satılıyo.Doların 14 tl olduğu bi ortamd artık bizim için daha zor almak.
Bu gibi zorlukların farkındayım, hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz ama bu yaşadığımız zorluklar bahsi geçen hizmetleri/ürünleri farklı yollardan elde etmeye çalışmayı haklı göstermez. Ben sizi anlıyorum öğrenmek istiyorsunuz, bu süreçte bir takım ihtiyaçlar olacak ve elbette bunların birde maliyeti var. Öğrenmek istemeniz, çaba sarfetmeniz, burada benim veya diğer üyelerin size yardımcı olması gayet güzel, hoş bir tablo. Ama o cümle bu tablodaki güzellikleri perdeliyor. Söylemek istediğim bu, umarım sizi kırmadan ifade edebilmişimdir.

İstediğiniz temayı veya eklentiyi üyeler sizinle paylaşacaktır. Ben doğru bir davranış olmadığını düşünüyorum, kim ne yapar bir şey diyemem, görüşümü söylüyorum.

Destek konusuna gelirsek, öğrenmek istediğiniz konularda Discord üzerinden bana istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Hepsini detaylı şekilde içtenlikle cevaplayacağıma emin olabilirsiniz. Ama bir şartım var