Egzozdan su atıyorsa klima kapalı iken üst kapak contası yanmıştır yanmasa bile kavrulmustur anlamanın basit bir yolu radyotor kapağı açık iken Marşa basın su geri teperse conta gitmiştir
Onu hiç denemedim hocam. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam. el emegi olarak Fiyatlar yüksek sayilmazmi sonucta uçuk rakamlar çıkıyor parcadan değil ustadan korkar olduk bunun bir çözümü yokmu Allah korkusu olan ustayi nerden bulabiliriz
Öyle tabi hocam. El mecbur şu an. Okuluma araçla 1200 TL yakıyordum aylık. Şimdi otobüsle 200 TL yakıyorum.

) Her şeyde bir hayır vardır. Sanayiden çıktıktan sonra uygun fiyata satacağım.
El emeginden Usta'dan kaçamazsın çok tanıdık olur 2 değil 1,5 alır en fazla bu konuda tavsiyem aceleniz yoksa önce işçilik masrafıni öğrenip parca listesini isteyin ve parçaları araştırarak tek tek alin karınız ordan olur başında durduğum halde 4 günde çıkarttım aracı
1 günde indirir ve söker 1 gunde toplar ve test eder en fazla 1 gün gec bitirir parçalar hazir olduğunda kargo ile ortalama 2 günde gelir parçalar ki istanbulda tedarik çok daha kolay iş yoğunluğuna bağlı bir haftada alirsiniz aracı
Ust kapak contasi 800 civari
Ust kapak taslama 400
Rektefiye 1000
Enjeksiyon bakimi 400
Devri daim 500
Turbo hortumu 500
.....
Alt alta koyun işte ..
aracın parça sıkıntısı var hocam. Hem Nissan hem de eski model. Ortalama 5.000 TL gibi gelecek diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun artık. Nasip değilmiş.
en önemli unsur araştırma yapmak galiba. peki serviste yaptirsak böyle bir arazada mantikli olmazmi sonucta garantili işlem yapiliyor
Hocam özelde 10.000 e yaptıracağın işi serviste 17 18 bine yaptırırsın. O yüzden özel tercih ediliyor.
Paraniz çok ise neden olmasın 😊
Motor ustasından kaçıp servisin kucağına düşmek aman ya rabbi 😱
:

))