Rezil rusva etti putin kendi egolari ugruna ulkesini ve ayni benzer irktan olan ukraynayi mahvetmek icin halen var gucuyle ugras veriyor en basindan beri ayni seyleri soyledim yazdim putin kaybetti kesinlikle rezil rusva oldu ulkenin ekonomisi zaten zengin insanlara yonelik geri kalan kisim cok buyuk ekonomik zorluklar cekecek hic bir islem yapamayacak hale gelecek ... crypto ile daha cok carpilip elindeki paradanda olur hic bir cikisi yok rusya batiyla natoyla ugrasamaz defalarca yazdim yuksek teknoloji karsisinda silahlari calismayacak 1 nukleer atsa en az 3 ayri yerinden bugun nukleer yer yine milyonlarca insan olecek .... rusya seviciligini insanlarimizin bir an evvel birakmasi gerekiyor ruslar asla dostumuz olmamistir olmayacaktir herseyleri cikari ugruna yapmayacaklari alcaklik yoktur bugun bir cok turk yurtlarinda ruslarin barbarliklarinin izlerini halen hatirliyor tasiyor ve yasiyoruz kaldiki ukraynalilar benzer irktan insanlar yani burada yazacak cok sey var .... ukraynda vurdumduymaz insanlarida gorduk bu sure boyunca bakin defalarca video izledim benmi yanlis seyler goruyorum kardesim biri bana izah etsin ya taklar toplar geliyor ya arkadas videoya cekiyorlar hic bir hazirlik yapmamis devlet yonetimide isin ayri komik yani ulke 2 senedir tehdit ediliyor arkadas gidin hepiniz hendek kazin savunmayla alakali hic bir hazirlik yapmadigi sonradan gelen silahlarla yeni yaptiklarini goruyoruz ama savasin ilk baslarinda gordukki ruslar bile saskin..... ya arkadas hepsini gectim yolda rus tanki kalmis askerler orda bekliyor yoldan gecen ukraynali makara yapip devm ediyor ya sur arabayi ustlerine bir seyler yap ulke boylemi savunulur yuzlerce video izledik sanki gelenler turistmis gibi hic umursamaz davranan ukraynalilarda iceriye giren rus askerleride zaten o kadar saskinlarki tam bir komedi .... ukrayna hukumeti hic bir savunma tedbiri almamis bu zamana kadar laga lugayla devam etmis belliki ama zelensky kahraman bir develet adami oldu ... adama komedyen diyenler adamin yaptiklarini bir cok politikaci yapmadi halen sessiz duruyorlar.... iceriye giren rus askerlerinin cogu olduruldu yazik degilmi ne geregi var isin garip tarafi ortada satilmis kopek cecenlerin oraya gitmesi ve hepside olmus neyse putin kaybetti ulkesinin ekonomisi mahvoldu daha fazla dayanamaz zaten ayaklanma baslar yakinda ulke hic bir yere ucak kaldiramaz hale gelecek hic bir islem yapamayip hic bir uluslararasi arenadan dislanacak zaten en son sporculari hic bir musabakaya katilamaz ambargosu cezasi yapildi benzer bir suru ambargolara rusyanin ne ekonomisk varki dayanacak elindeki Malin para edenlerini zaten batiya satiyordu rusya bir nevi musterisiyle tekme tokat kayva etmek isteyen muesese rolunu oynuyor elindeki gazi petrolu kime satacak afrikaya mi .