digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen adamın üniversitede dersine girdin mi hocam?
Orada yeterince komplike anlatıyordur ama televizyona çıkınca elbette basic anlatacak.
Çok karmaşık ekonomik konuları çok basic anlatabilmek de uzman işidir.
Yani adam televizyona çıktığı zamanda akademik show yapmıyor sıradan vatandaşın anlayacağı şekilde konuşuyor.

Özgür Demirtaş'ın egosuna bakıp gıcık olanların asıl sorunu kendi egolarıyladır.
Yani bir adamı yukarıdan bakıyor olması sizi rahatsız ediyorsa bu sizden kaynaklanıyordur.
Ben ekonomi konusunda ÖZgür Demirtaş ile yarışacak bir eğitime akademik kariyere sahip değilim ekonomi konusunda bana yukarıdan bakabilir.
Ben Özgür Demirtaş'ı egosuyla, tavrı ile değil bilgisi ve anlattıkları ile yargılarım.
Adam son derece basic şeyler anlatıyor diyorsun ama bu ülkenin iktidarı bu kadar temel ekonomik kavramların tersine gidiyor.

Bu ülkenin iktidarı 2 ile 2 yi toplayıp 5 yapmaya çalıştığı için adam sürekli 2 artı 2 toplamda 4 eder demek zorunda kalıyor.
Bu ülkenin medyası iktidar eliyle kasıtlı olarak yalan söylediği için adam en temek ekonomik verileri tekrar etmek zorunda kalıyor.

Özgür Demirtaş arkadaşınız değil, akrabanız değil.
Bu adamı egosu büyük diye engellemek aslında sizin ortaya ego koymanız demek.
Adamı takip edersiniz videolarında size hitap eden bilgi varsa alırsınız.
Yok adam sizin düzeyinizin altındaki halka hitaben konuşuyorsa bu bilgilere sizin ihtiyacınız yoksa takip etmezsiniz.

Ama alanında uzman bir insanı ve bilimsel olarak doğru konuşan bir insanın egosunu eleştirmek bizim toplumumuzda var.

İnsanların ne söyledikleri ile ilgilenmek lazım karakteri ile değil.
Olguları fikirleri tartışmak lazım, olayları ya da kişileri değil.
Farkında mısınız ben de kendi düşüncelerimi paylaştım. Kimse kimseyi sevmek zorunda da değil. Burası aynı zamanda paylaşım platformu. Ben de düşüncelerimi paylaştım. Yorumların tamamını okuduysanız kendisini takdir eden de var benim gibi sevmeyen de. Bana ne ne kadar bilgisi olduğundan ya da nerede hoca olduğundan. Ben anlattıklarına ya da anlatımına bakarak değerlendirdim ki bunu da belirttim. Bütün yayınlarını aptala anlatır gibi anlatıyor ve bu beni aşırı irrite ediyor. Bu tavrını ben egosundan dolayı olduğunu düşünürken forumdan diğer arkadaşlar herkesin anlayabilmesi için diye not düşmüşler. Ayrıca sizin de herkesin konusunun altına yaşlı amcalar gibi girip azarlamanızdan da gına geldi artık. Forumda her konunun altında görüyorum sizi, başlarda bilgili bi abimiz diyordum Yine elinize sopayı alıp öyle değil böyle demeye gelmişsiniz belli ki. Rica ediyorum, benim konularıma cevap yazmayın, hayırlı sabahlar diliyorum.

düşüncelerimi paylaşıp sizlerin düşüncelerini öğrenmek istemiştim arkadaşlar, mevzu saçmasapan yerlere gidiyor, herkese hayırlı sabahlar diliyorum, konuyu kilitleyeceğim.

https://www.youtube.com/watch?v=EJjvVNUs92g