https://www.open.online/c/fact-checking/

Buradan UKRAYNA ile alakalı yapılan yalan haberlere ve nasıl yapıldığına ayrıntılı ve analiz edilmiş şekilde paylaşıldığı için rahat bir şekilde bakabilirsiniz .

Fact-checking etiketinde olanlar yalan haberler ve yalanların ayrıntılı analiz çalışmasıdır ve içinde her şeyiyle tüm ayrıntısıyla çıplaklığı ile açıklanır .

Sizden önce çok konu açmıştım orda da insanlardan inanılmaz sert tepkiler aldım . Şimdi Tansiyon düştüğüne göre insanlar akıllarını başlarına alıp nelerin döndüğünü anlayabilirler .

Şimdi gerçekten modellediğim ikinci yorumu sizinle paylaşıyorum .

Ben Ukrayna'nın destekleyen taraf devletleri aktif savaşa çekmek ve dünya savaşı çıkararak Ukrayna'yı dünya savaşıyla savunmak ve bu işten yönetim olarak karlı çıkmak için büyük bir çabaya giriştiğini gözlemledim ve diyorum son veriler ışığın da : Bu çabası UKRAYNA'nın başarısız oldu .

Cumhurbaşkanımız 'da UKRAYNA'nın bu kışkırtmasına ve o kadar çabasına rağmen akli selim politikasını korudu ve NE RUSYA NE UKRAYNA VAZGEÇMİYORUZ ikisinden de tarafsızız MONTRÖ devam ediyor ve sadece antlaşmalarımızı ve çıkarlarımızı sürdüreceğiz açıklaması üzerine UKRAYNA'nın gelinen son durumda dünya savaşıyla ; yönetimi korumaya çabalaması olayının tamamen başarısız olduğunu görüyorum . Şu an BİZ KAZANDIK TÜRKİYE olarak .

Ukrayna o kadar uğraşmasına rağmen işi bu boyuta getiremedi . Rusya harekatla sınırlı kalmaya devam ediyor anladığım kadarıyla .
Biz Türkiye olarak tarafsız kalmaya ve antlaşmalarımızı sürdürmeye devam etmeliyiz .

AbdullahAsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkatli Olmazsanız Medya Sizi Aldatır. Ukraynadaki Görüntülerin Çoğu Oraya ait Değil En basitinden Gündem Olan resimlerden atalım Medyanın gazına Gelmeyin. Rusya Aktif Olarak Nükleer Gücü Avrupa, Abd Hicbirisinde Yok ve Rusyanın Nükleer Silah Kullanmasına Bile Gerek yok Putinin Bir Amacı Var Zaman gösterecek ne olduğunu

Eski görüntüleri Yeni Gibi medya yayıyor

Karton silah ile savaşa giden cesur ukrayna milleti

Öyle bir savaş hayal edin ki, canlı yayınlarda asla bir olay olmasın. Hatta o kadar sıradan olsun ki, otobüsler bile çalışmaya devam etsin.