Kendi alanında uzman ve insan olarak çok naif birisi açıkçası ben konuşmalarını beğeniyorum. Herkes herkesi sevmek zorunda değil ama bir konuda uzman biriyse ve doğru konuşuyorsa kendinize katkı sağlayacak bölümleri dinleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Diğer şekilde ben bu adamı sevmiyorum, adam yanlış gibi düşünen bir kitle var bu bence çok yanlış. Direkt adama haksızlık oluyor, o düzeyde bir insan çıkıp giriş seviyesinden başlayıp bir şeyler anlatmak için kendini paralıyor. Bu düzeyde biri normalde burnundan kıl aldırmaz yani o açıdan bakarsanız gayet kibar ve naif birisi..

Üniversite ortamında eğitim veren Prof. veya Doç düzeyinde insanların %90'ını öğrenciler sevmiyordur. Ama bilgi birikimi olarak ve doğru bilgi olarak oturup dinlerler.
Üniversite'de yapılan bir konferansta bir Prof. hocamıza bir arkadaşımız soru sormak istemişti. Kısaca bu adamı anlatmam gerekirse dünya genlinde Oxford üniversitesinde vs. hocalık yapmış birisiydi. Soru sormak isteyen arkadaşımıza adam bir yanıt vermişti hala unutmuyorum. "Sen kimsin bana soru soracaksın" gibi bir laf söyleyip çocuğu ezmişti.