Ayintap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelik burda muhattıbım siz değilsiniz Sizde haklısınız. madem sen örnek verdin bende vereyim bu konu hakkında bugun araba almaya kalktıgımızda ne kadar mevla veriyorsunuz değilmi youtubeye gir tarcanlar ekspertiz izle madem ordan örnek olarak bir video izle aynı durumda yine ben oluyorum bu konu hakkında. burda biliçsiz aynen benim haklısınız. MALESEFKİ ÜLKEMDE YALANDAN BAŞKA BİR KELİME DUYAMIYORUM.
İlgili şikayetlerin tarihine bakabilirsin, ilgili arkadaşların mağduriyetinin giderildiğini görebilirsin ilgili konular çocukluk aklıyla yaşanmış şeyler ve ticareti gerçekleşen ücretler 3 5 kuruşluk şeyler ben bunlar için özürümü dileyip helallik alıp devam edebiliyorum çünkü haksızım. Muhattabın ben değil ilgili firma ise şikayet var kısmına yazarsın kimse yazamaz şuan açtığın bu kategori için yorum yapma hakkım forum yönetimi tarafından verilmiş dolayısıyla yorumlayabilirim. Ben çocukluk aklıyla yaptığım şeyleri telafi edip özrümü dileyip helallik alıp hayatıma devam etmişim devamında sıkıntısız ticaret gerçekleştirmişim. Ama sen burada abonelik sözleşmesini okumadan iade koşulunu okumadan her hangi birini suçlayıp yalancı muamelesi yaparsan sonrada onay verdiğin şeylerin taahütünü yerine getirmezsen bende sana veya senin gibi olanlara gereken cevabı veririm. İlgili firma ile bugüne kadar hiç bir ticaretim olmadı onlarda çıkarıp gösterebilirler ama sizin gibi insanlara her zaman karşı durarım çünkü sizler bilinçsiz müşterisiniz. Verdiğin örnek ile benim verdiğim örnek o kadar alakasız ki seninle tartışmaya girip harcadığım vakte yazık ediyorum şuan.