Havuz medyası ve muhalif görünümlü medya komple ABD/NATO çizgisinde tek taraflı yayın yapıyorlar, çünkü onlar o kaynaktan besleniyorlar, yemlerini orası veriyor. Onları anlıyorum az çok. Ama forumda da açık bir Amerikancılık var. Rusya'nın %100 haklı olduğunu düşünen yada savunan elbette yok ama emperyalizmin Ukraynayı kışkırtması, Ukraynada faşistlerin 10 küsür yıldır halka karşı işledikleri suçlar vs.. Hadi hepsini geçtim, ABD daha yeni Irakta 5-6 milyon, Suriyede 3-4 milyon insanın hayatını kaybetmesine sebep oldu, bu kadar Amerikancılık yapmak için insanın ciddi paralar alması lazım. Yada dünyada herşeyi tersten okuması... (KOnuyu açan arkadaşı tenzih ediyorum) Forumda bu konudaki her başlığa doluşup açıktan amerikan emperyalizmine övgüler dizen, emperyalizmin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu propoganda eden, emperyalizm tarafından dezenformasyon için oluşturulan içerikleri, görüntüleri yayan bir ücretsiz ajan toplamı var... İlginç bu mesele. Eskiden en faşist kişiler bile göstermelik de olsa amerika karşıtı rol yaparlardı...