Ayintap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet gına geldi çünkü canlı destek talebi ek olarak neden sunamadınız acaba ?
1.cisi Madem iade yoktur arayüz kısmına neden iade butonu koydunuz süs olarak mı yoksa minleti kandırmak için HOTSTİNG için geçerlirse VDS WEB PANEL KISMINADA NEDEN MEVCUT ?
2.cisi canlı destek üzerinde konsmaları ekte istiyorum herseyi ekte koydunuz.
3.cu Ben müşteriyim kardeşim kendini benim yerime koysan anlarsın onca müşteriye bende bakıyorum ben yalandan nefret ederim.
4.cusu ise madem Evet herseye hakkım var ön sözleşme eklemsiniz iade iptal butonu ne işi var web panel kısmında.
5.cisi bitmedi TUKECİ haklarına ve gerikerse şirketimde gereken ekler bende var ofiste merak etmeyin siz beni nasıl mağdur ettiyseniz. Bende gerekini hallederim.
Şuna dikkat ediniz ben de firma olarak müşterilerime hizmet veriyorum burda satın aldıgım bayilikler yine mevcut adamlar bana karşı dürüst oluyorlar.
sizin dürütlük ile bir alakanız bile yok.
Merhaba,

Müşteri panelinde "Hemen" ve "Ödeme Dönemi Sonunda" seçenekleri ile "iptal talebi" butonu bulunuyor. Belirtmiş olduğunuz iade botunu tam olarak nerede bize iletebilir misiniz? Ek olarak size Müşteri panelinden "iptal talebi" butonu ve İptal formu kısmında bulunan "Dikkat Edilmesi Gerekenler" adlı uyarıyı iletiyoruz.

Ek:

İkinci sorunuza istinaden Nedim Bey canlı destek kayıdı ektedir:

Kayıt olurken İade koşullarını ve Hizmet sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız. İlgili sözleşmelerimiz hem "Menü" hemde "Footer" kısmında gözle görülebilecek konumdadır. Yasal haklarınızı elbette kullanabilirsiniz. Bu konuda hiçbir çekincemiz bulunmamaktadır. Başka bir soru iletirseniz cevaplanmayacaktır. Lütfen "Yeni Destek Talebi" seçeneği ile iade talep ediniz. İadeniz yapılacaktır. Lütfen bizden hizmet almamaya özen gösteriniz.

Saygılarımızla,
Hosting Dünyam İnternet Hizmetleri