Ayintap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Arama nedenim
Web site üzerinde 1 adet ts3 bayilik satın alınmıştır.
Alamadan önce canlı destek üzerinde sunuclarımız
Sağlamdır kopma düşme gibi olasıklıklar yok denilmiştir.
Ve arayüzde şöyle birşeyle ile karşılaştım 3 içerinde iade talebi
butunu gördüm ona dayanarak satın aldım.
Herneyse satın aldım suncu kurduldu ts giriş taptım
5 dakika geçer geçmez sürekli kopma daha sonrasında girmemeye başladı
en başından SÖYLEDİĞİM gibi problem yok sağlam dediler dakka 1 gol 1
Herneyse İade talebi oluşturdum fakat adamlar bize bakiye ekliyeceğimizi söyledir garip yanı bu.
madem kardesim iade yok insaları neden yanılıtıcı bir eklenti koyup oraya minleti kandıryorsunuz.
ve onu geçtim canlı destek üzerinde yalanlarınız ne denmeli.
Merhaba,

Almış olduğunuz hizmet sanal sunucu hizmetidir. Satış sayfamızda veya Arayüz de "3 gün içerisinde iade" ibaresi yer almamaktadır. Bu ibare bulunan sayfayı bize iletir misiniz? İade koşulları sayfasında "Sadece hosting hizmetlerinde 3 gün içerisinde iade imkanı bulunuyor" ibaresi yer almaktadır.

Ek Görüntü:

Biz tarafımızca size yardımcı olmak istiyoruz fakat sizin Destek Talebi üzerinde sergilediğiniz tavır ve tutum maalesef bize yardımcı olacak türden değildir.

Destek talep görüntüleriniz:

Ek1 :

EK 2 :

Size yardımcı olmak isteyen firmalara tehtid ederek yaklaşmanız hoş bir davranış değildir. Belirtmiş olduğunuz iade koşulları Sanal Sunucu hizmeti için maalesef geçerli değildir. Tarafınıza kredi iadesi sunmayı ve farklı hizmetlerimizden yararlanmayı teklif ettik fakat bunada olumsuz döndünüz. Biz size yardımcı olmak istediğimizde bize tehtidlerle geri dönüş yaptınız. Maalesef bizim sizin için yapabileceğimiz fazla bir şey bulunmuyor. Eğer şikayetiniz bulunuyor ise lütfen "Şikayetim Var" konusunu kullanınız.

Ek olarak yeni bir destek talebi açarak IBAN bilgilerinizi bize iletebilir misiniz? Gerekli iade tarafınıza yapılacaktır. Lütfen başka firmalar ile çalışınız.

Saygılarımızla,
Hosting Dünyam İnternet Hizmetleri