gorev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, ben de bu tarz bir sorun yaşadım ve direkt google domaine taşıdım. Taşıma sonrası hiç bir bağlantı kopukluğu hissetmedim.
Zaten taşırken 1-3 gün kadar sürebiliyor nameserver adreslerin de taşırken belirlediğin yada önceden kayıtlı olan adresin olark kalabiliyor.
Hocam tam olarak içime rahatlatan detayı siz verdiniz diyebilirim. Anlık 500 online'a sahibim. Kesinti olması, uzun sürmesi gibi ihtimalleri değerlendirip buna göre hareket etmek istiyorum. Nameserver konusunda sorun yok, aynı şekilde kalacak. O zaman dediğiniz gibi belki bende hiç kesintiye uğramadan geçişi yapabilirim. Çok önceden yapmıştım bu transfer işini. 24 saat kadar sürmüştü herkeste aktif olması. O yüzden tedirgindim açıkçası.

Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün önce 1 domainimi Google aktardım, yaklaşık 10 dakika sonra, Transferiniz gerçeklemiştir diye mail aldım. Bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum. Bundan sonra tüm domain işlemlerimi Google'da yapacağım.
Frankresh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Transfer sürecinde herhangi bir kesinti yaşamadım şahsen sitemde. Bir domainimi taşıdım diğerlerini de taşıyacağım. Google güvencesine ek olarak 75 TL'lik fiyat gayet güzel
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım Google Domain geçeceğim.