YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, yer neresi hocam?
Bitlis

Watere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben çok araştırdım. isterseniz kendi markanızı yapabilirsiniz.
ben battalgazi çifköfte biraz bilgi almıstım kılosu 7 tl idi. şimdi ne kadardır bilemiyorum. size istediğiniz kadar gönderim saglıyor her hafta aynı sekılde. istefiginiz fiyata satabilirsiniz.
yada yoğurma makinaları var onlardan alarak güzel bir tarif yaparak kendi markanızı olusturabılır veya battalgazı gıbı cıgkofe hazır alarak yapabilirsiniz.
ben olsam kendi markamı yaparım indirimler fılan hersey sızın elınızde olur ve istediğiniz fiyata satarım rekabet edecek firma karsınızda olmaz.
Zor olur hocam. Bu işi gerçekten iyi yapan firmalar var. Kendimi amatör gurme olarak hissediyorum denemediğim marka kalmadı diyebilirim

uzmankazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Komagene işleten birisiyiz size komageneyi önerebilirim. O sesi bilmiyorum ama.komageneden köftenin kilosunu 18₺ ye alırsınız Adıyaman'da 26₺ ye. Sadiyamanin satış fiyatını bilmiyorum. Ama.biz kilosunu 80tl.ye satıyoruz kilo ile almak isteyen olursa. En düşük durum fiyatı 12tl durum ayran. Durume 90gr köfte koyuyoruz. Ayran 1.3tl.he geliyor bize. İçine koyulan malzeme ortalama 3tl tutmakta. Bir dürüm ayran maliyeti 5tl ye denk geliyor. Fakat Komagenenin şöyle bir durumu var. Komagene ürünlerinin dışında.hicbir ürün satamazsiniz. Diğer bayiliklerde öyle bir şart yok isterseniz tost yapipta satabilirsiniz. Genel.olarak kar marjı yukarıdaki gibi.
Çok teşekkür ederim. Kommagene aklıma gelmemişti. Listeye ekliyeyim. Bayilik için çok bir ücret talep ediyorlar mı ?