bobbege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ortamda ülkemizin tarafsız bu süreci atlatması lazım şuan sahada yaşananlar bu güçlü bu güçsüz demek pek doğru değil henüz hiç birşey yerine oturmadı Rusya ve Çin bu işin diğer tarafında ukrayna sadece satranç tahtası izleyici olmak gerekiyor.
Aynen öyle Türkiye'nin tarafsızlığına ve olaylara seyirci kalışına kesinlikle zeval gelmemeli . Çünkü burada cehaletin abidesi o kadar çok insan var ki ; kendi aralarında bile kendi kendilerini gaza getiriyorlar.

Artık yalan haberleri , popülist şovmen çıkışları vesaire hepsini ama hepsini geçtim de öyle şeyler görüyorum ki amere olarak UKRAYNA tarafında iyiden iyiye amaçlarının başka olduğuna dair şüpheleri kesin olarak duymaya başladım .

İnfluancer bikini + instagram + takipçi + direniş çağrısına kadar düşme durumu .
Tutuklu mahkumların özgürlük garantisi ile savaşa dahil edilmesi ; sivillerin tahliye edilmediği ve ortalıkta dolandığı savaşa . Katili Tecavüzcüsü savaş bittikten sonra özgürlük garantisi .
Silah bırakan her Rus askerine özgürlük ve para garantisi ; 5 milyon rubleymiş galiba Savunma Bakanlığı Ukrayna .

Türkiye bakın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN bile Ne Ukrayna Ne Rusya ikisinden de vazgeçmeyeceğiz kendi çıkarımızı gözeteceğiz açıklaması .

Düşünsene Ukrayna askerisin seninle silah arkadaşı olan bir tutuklu mahkum savaştan sonra özgür olacak ve savaş boyunca da tecavüz edebilir sivil öldürebilir .
Düşünsene Ukrayna askerisin ; Sen ailen ve çocukların için mücadele ederken sana bir şey yok ; Senin düşmanına özgürlük + para .

Diyelim Ukrayna ordusuna katıldın sığınaktan ailen sığınakta . Tutuklu mahkumlardan bir tecavüzcü mahkum sığınağa girdi ve senin ailene tecavüz etti ; sonra da gitti savaş bittikten sonra özgürlüğünü aldı ve serbestçe dolaşıyor . Bunun ağırlığı ne olur ?