berbedousluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba buluğunduğumuz şehirde kız arkadaşımı yaklaşık 1 aydır sürekli biri instagramdan tehdit mesajları atıyor engelliyoruz farklı bir instagramdan atıyor bir çok çözüm aradık bulamadık en son polise gittik polis bir şey yapamayız dedi çocuk buluşmayı kabul etmiyor sadece tehdit mesajları atıyor ve artık can sıkmaya başladı çözüm arıyorum ücretli/ücretsiz yardımcı olabilecek biri var mıdır ? isim soyisim veya ip adresi bile bulsam yeterli benim için
Çözüm çok basit, sosyal medya hesaplarını tümden kapatmak veya geçici kapatıp tekrar açarak username tamamen farklı olacak şekilde isim soyisim içermeyen veya şekilli yazı şeklinde içeren bir isim ile birlikte hesabı açmak. Aynı zamanda 3. tekil kişilerden mesaj almayı kesin, istek atsa dahi engellemeyin 1 ay boyunca kaale alınmayınca bırakacaktır. Ne kadar kaale alırsanız o derecede rahatsızlık verecek, o yüzden hiçbir şekilde kaale almadan yaşantınızı sürün. Aynı zamanda hakikaten güzel bir dayak atmak istiyorsanız bunların 2-3 ay sonrasında isteği tamamen biteceği için ona farklı hedeften yürüyün, atlayacaktır ve konumunu verecektir size. Eğer ki, Kocaeli'de çıkarsa en başta beni çağır.