Tamam, sen haklisin, o tanki Ukrayna askeri kullaniyor ve bilerek kendi halkini ezdi, olmayacak bir sey degil, bu mumkun.
Ama sen dunden bu yana neyin pesindesin?Kimin savunuculugunu yapiyorsun? rusya iyi yapiyor dedirtme derdinde misin? rusyayi mi destekleyelim?
Ayrica her mesajini buyuk harfler ile yazmak zorunda degilsin. @Report;
Bunların olayı çok basit işte ; Bunların iradesi çok çok çok zayıf . Bundan dolayı en güçlü gördükleri etki üzerinden güdüleni güdüleni veriyorlar UKRAYNA'DA öyle olduğu için UKRAYNA modunda takılıyorlar .
Git Rusya tarafına demiyorum ama taraf tutmazsan ve RUSYA UKRAYNA birini seçmezsen bu sefer hepsi sana katıksız düşman olur ; Çünkü mesele :
UKRAYNA RUSYA DEĞİLDİR MESELE ; GÜÇLÜ VE SAĞLAM İRADE GÖSTEREN SENSİNDİR ; DİĞERLERİ HİÇBİR İRADE KOYAMADIĞI VE ZAYIF İRADELİ OLDUĞU İÇİN ; SENİ TEHDİT OLARAK GÖRÜP SANA KARŞI GÜDÜLENİRLER .
HERKES YANLIŞ BEN DOĞRUYUM ; SENDE HERKES GİBİ YANLIŞSIN . AMA BUNU İDRAK EDEMEYECEK KADAR : Sürü psikolojisinin kurbanı olmuşsun .
Elli kere denklemi soktuk modele ELLİ KERE doğru sonuç verdi .
Bu da demektir ki ben gerçeği hakikati öğrendim ; Artık muhataplığı sürdürmeme gerek kalmadı .
Umarım anlamışsındır Elli kere denklemi soktum modele Elli kere doğru sonuç aldım .