Sadece merak ettiğim bir şey var ve sizden öğrenmek istiyorum . Ukrayna halkı biliyor mu ? Ateşkes çağrıların da ve müzakere isteklerinde ve heyetle müzakerelerde peş peşe saldırmazlık olduğunu ?
Olaylar gerçek ; Diri diri yakılma olayları da kundaklama olayları da zaten bunlar ispatlı ve delilli . Sorun şu ki siz bunları birilerine sorduğunuz takdirde onlar yalanlamakla vakit kazanacaktır .
Siz hızlı çıktınız ve yarım saat boyunca ter döktünüz diyelim . Bu sefer de kabul edip onlar da bize aynısını yaptı bizde onlara dersini verdik diyecektir .
Siz bir hafta bir ay neyse tek tek tek topladığınız her şeyi . Karşısına çıktınız siz kötüsünüz dediğin de ; Onlar da sana sen Rus köpeği bir ayrılıkçısın . Senin gibi maşaların sözüne itibar edilmez seni gidi Rus köpeği diyecektir .
Bu yüzden uğraşmayınız .
Hocam siz biliyor musunuz füzeler ile kimin saldırdığını ? Siz yanlış anladınız herhalde, UKRAYNA KENDİ TOPRAKLARINI KORUMAK İÇİN SAVAŞIYOR, Moskova'yı Ukrayna'ya katmak için değil.! Ateşkes sağlanmıyorsa bunu iki tarafta sağlamıyordur.
Lütfen KÖR OLMAYIN. Biz doğuda yakaladığımız PKK lılara neler yaptık biliyor musunuz ? HAKLI OLARAK. Ya da orada askerimize o hain terör örgütü neler yaptı biliyor musunuz? Şu andaki Donbas denilen bölgede yani! halen dünyaya göre UKRAYNA TOPRAĞI olan yerde teröristin Rusu, ukraynalısı olmaz. Terörist teröristtir. Ve her terörist hak edildiği gibi muamele görür. İnanın ben bilmiyorum yakılma v.s durumlarını olmamıştır diyemem olmuştur da diyemem. Ama orada iki taraftan hiç biri birbirine gül vermedi.! Zalimin yanında olmanız sizi haklı yapmaz!