Çoğu arkadaşa yöncüyü sordum, forumda da korumanız hakkında ufak bir araştırma yaptım fakat görünüşe göre pekde iyi değil korumanız. Buarada Postumdaki 'Not' da nasıl kendime ait bir koruma yapabilmem için, konunun o amaçlı açıldığını ve boşuna reklam yapmamanızı söylemiştim, tekrar okursanız sevinirim. Teşekkürler.
Korumamızı kullanım da memnun olmayan kimseyi şuana kadar görmedim, zaten koruma bir saldırıyı engellemez ise 100% kesintisiz ücret iadesi de yapılıyor, yani amaç koruma alarak çözmek is bir kaybınız yoktur.
Not zaten okudum ve bunun için kendi sisteminizde neden çözüm sağlayamayacağınızı da bir önceki mesajımda yazdım ve siz sitem düşük ücretli bir hostta çalışabilirken koruma için yüksek ücret ödemem gerekiyor dediğiniz için de düşük ücretli ve korumalı host için sizi yönlendirdim. İsterseniz 5 günlük ücretsiz deneme host paketimiz de var ücretsiz online alarak da test edebilirsiniz.
Amacınız düşük bütçe ile çözüm sağlamak olduğu için çözebileceğiniz yüksek bütçeli alternatif detaylara girmedim ama isterseniz kendiniz nasıl koruma oluşturur ve çözüm sağlarsınız diye de detaylı anlatabilirim fakat bu çözüm maliyeti 30.000 TL donanım + aylık 10.000
₺ network/enerji maliyeti gibi diğerler ile kısmen sağlanabilir. Bunların detayını talep ederseniz de sizi yönlendirebilirim. Hangi ürün ve hizmetler almanız gerektiği ve maliyetleri konusunda yol gösterebilirim.