ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sene cs 1.6 server yönettim,sayısızca 16v16 taktiklerimle maç kazandırdım.

5v5 e hiç değinmiyorum bile kardeşim. Yanımda yer almak istersen gel buyur
Yabancı lejyon kuvvetlerini bilemiyorum ; anlarız artık anlayış gösterelim .
Şimdide tutuklu mahkumları salı salıvereceğiz diye bir açıklama var ya ne güzel ne güzel

Tecavüz ve sürüyle ağır suçtan deneyimi tecrübesi olanları ; UKRAYNA devleti göreve bekliyor .
Karşılığında özgür olacaklar . Tam bir Süper KAHRAMAN bu Zelinski adama bayılıyorum , Süper kahramanlarda böyle yapar sonuçta .

Bu arada unuttum ; Savaşta siviller var ya denk getirdiğine bu deneyimi tecrübeyi uygulayan olursa ; çifte kazanç ve sonunda özgür olacaklardır .

Adam tam bir Adam Adam ya ;

Düşünsene Ukraynalı askerlere ne moral olur . Sen ailen kızın eşin çocuğun için savaşıyorsun ; buradan motive oluyorsun senin motivasyon kaynağın bu .
Sonra yanına bir silah arkadaşın geliyor ; Onun motivasyon kaynağıysa tuttuğuna deneyimlerini ve tecrübesini uygulamak muhtemelen görürse senin aileni de affetmez yani .
Şöyle bir ortama bakayım diye çıktım nasıl olsa sonunda özgürlük var diye onunda motivasyon kaynağı bu .

Yani sen aileni kızını eşini çocuğunu korumak için onurlanacağın yerde cezalandırılmış oluyorsun .
Çünkü öbürü işin sonunda özgürlük olduğu için cezasını böyle çekiyor .

Yani Tutuklu Mahkumun göreceği muameleyi sen görmüş oluyorsun Ukraynalı Asker olarak .

Çok akıllıca ve insanca bir hareket ; Süper Kahraman bu Zelinski ya .

https://www.sondakika.com/dunya/habe...akip-14762686/

Salmış mahkumları diyorlar ZELİNSKİ SÜPER KAHRAMAN BAŞKAN :

Allah bilir yakında ; SÜPER KAHRAMAN ZELİNSKİ BAŞKAN TECAVÜZ MAHKUMLARI TABURU İÇİN SAVAŞTA MORAL BABINDA : SİVİLLERDEN OLUŞAN AMME HİZMETLERİ DESTEĞİ FALAN VERİR .

Zelinski başkan tam bir süper kahraman vallahi .