Facebook canlı destek ile telefonda görüştüm, herhangi bir şekilde vergi levhası, marka patent, fiziki mağaza kanıtları vs. kabul etmiyorlar. Bir işe yaramıyor bunlar. Eskiden yarıyormuş ama.
3.kişi anlaşmazlığı oluyormuş bu durum. Yani yönetim yetkini birisine vermişsin, sonra bana gelip o kişi yüzünden şikayetleniyorsun diyor. Vermeseydin kardeşim. Haksız da sayılmaz..
Önceki hesabımdan eklemiştim ama unuttum diyorsunuz bu sefer hesap bilgilerini soruyor. Bilmiyorum diyorsunuz kabul etmiyor. Hangi hesabı kullanıyorsun, şifren, kullanıcı adın nedir bunu sen bilecen diyor. KVKK gereği şuan bu instagram sayfası kimin hesabından ticaret hesabına eklenmiş söyleyemeyiz diyor.
Eğer önceki ajans ile bir problem yaşanmış ise bununla alakalı bir dava açılmalı, dava aleyhinize sonuçlanmalı ve sonrasında belgeleri bize göndermeniz gerek diyor.
%50 ihtimalle -ki bu her sayfada işe yaramıyormuş- sayfayı kişisel hesaba geçirip, 5-10 dakika kadar bekleyip sonra profesyonel işletme hesabına geçirebilirsiniz diyor. Burada bağlantı bazen kopabiliyormuş, şanslıysak tekrar profesyonel hesaba geçtiğimizde tekrar Facebook sayfa bağlantısı yapıp tüm yetkileri sıfırlamış oluyormuşuz. Şansımıza. Olursa.
Oldu mu e olmadı tabiki. Sayfanın istatistikleri erişimleri gitti bu yüzden, kaybettiğimizle kaldık.
Yani anlayacağınız net bir çözüm yok arkadaşlar. Böyle bir durum yaşarsanız geçmiş olsun. Şu profesyonelden > kişisel hesaba - 10 Dakika Bekleme - kişisel hesaptan > profesyonel hesaba geçiş, kulağa abidik gubidik gelen bu yöntem işe yararsa şansınıza.