Eski başbakan Tansu Çiller'in yeni parti kuracağı gündeme gelmiş. Yeni nesil bilmez. O yüzden Tansu Çiller hakkında kısa bilgiler vereceğim. O dönemde 20'li yaşlardaydım. Bizzat yaşadım ve dün gibi hatırlıyorum.

- Her eve 2 a anahtar (ev-araba) sözü ile başbakan oldu. Ne araba gördük ne ev
- ailesi Amerika'da oteller açtı. Çocukları lüks içinde yaşadı. Kocası Özer Çiller'in ismi bir çok şaibeli ihaleye karıştı. Türkiye’nin her yerinde çiftlikleri, otelleri ve işletmeleri vardı.
- Tansu Çiller dönemi tam anlamıyla bir mafya dönemiydi. Kimin eli kimin cebinde belli değildi
- faili meçhul cinayetlerin sayısını hatırlamıyorum. Her gün karanlık cinayet haberleri ile uyanıyorduk
- Selçuk Parsadan adlı *********** Tansu Çiller'i general olarak arayıp yardım yalanı ile milyarlarca lira dolandırılmıştı. Dünya siyaset tarihinde bir ilkti. Bu parayı örtülü ödenekten ödemişti.
- örtülü ödenekten oluk oluk para harcıyordu ve kimse nereye gittiğini bilmiyordu
- basını ve medyayı sürekli tehdit ediyordu. Kendi medyasını kurmuştu.
- ben sizin bacınızım sloganı ile gelmiş ve verdiği hiç bir sözü tutmadan sadece kendi aile ve çevresini kalkındırdı
- Gaf kraliçesi idi. Her mitingi olaydı. Sürekli yanlış bilgiler verirdi. Söylediği bir çok şey, kurumlar tarafından yalanlanırdı

Şimdi de kalkmış siyaset turları atıyor. Gençlerin kulağına küpe olsun