Ben bağlayayım hocam dns değişiminden bahsediyorsanız. Bunun için para talep etmeleri saçma, eğer ki kast edilen şey hostingin domainini değiştirmek ise onu da her firma ücretsiz yapıyor.
Teşekkürler hocam. Mesela kendilerinin verdiği bir alan adı var. Mesela abc.com.tr.ft. Ben satın aldığım (mesela) isim.com'a bağlamalarını istedim, paket yükseltmem gerektiğini söylediler. 🤔
Bence Addon domain olarak eklemek istiyor. Bazı firmalar Addon domain'e ücretsiz izin verirken bazıları ücretli verebilir. Hosting paketi kısmında Addon domain olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
Hmm doğrudur, teşekkür ettim hocam. 👍🙂
kendinizi yanlış anlatmış olabilirsiniz, şuan kullandığım xxx domainli hostingimi, xxx domaini ile değiştirmek istiyorum diyebilirsiniz, firmanın insiyatifine göre işlem yaparlar
Merhabalar; büyük ihtimalle ek domain eklemek istediğinizi zannetmiş olabilirler, domainimi *****.com olarak değiştirmek istiyorum diye destek talebi olusturabilirsiniz.
Hmm yanlış anlamış da olabilirler hocam, tekrar iletişime geçiyorum, sağolun. 🙂
Yanlış anlaşılma olabilir.
Alan adıyla ilgili mi hocam? Mevcut alan adı olduğunu söylemiştim kendilerine ama bilmiyorum.