Bunu akşamüstü görmüş ancak video'sunu görmemiştim. Şimdi video'sunu görünce acaba medyalarında bu tarz haberleri gerçekten tarafsız olarak sunuyorlarmı diye bakmak istedim. Belki bir özür mesajı felan yayınlamışlardır diye. HTB'nin sitesine girdim ama konuyla alakalı birtane bile haber yok. Üstüne üslük haberleri okusanız çıldırırsınız. Alta bitane örnek bırakıyorum.

https://www.ntv.ru/novosti/2686144/

Alıntı
Ukrayna'nın başkentinde çok katlı bir binaya Rus Kalibr füzesi saldırısı olarak korkunç bir darbe sunmaya çalıştılar. Gerçekte, Buk sistemi ateşlendi - bunlar milliyetçilerin şimdi şehrin etrafına yerleştirdikleri sistemler. Kayıt, atışın nasıl yapıldığını gösteriyor: fırlatmadan hemen sonra roket yere doğru yöneldi, ancak belki de yörünge hesaplamasındaki bir hata nedeniyle eve çarptı.
Aynı zamanda, Kiev'in avlularında milliyetçilerin nasıl kamyon getirdiğini ve makineli tüfekleri, tüfekleri ve bombaatarları herkese nasıl dağıttığını görebilirsiniz. 18.000'den fazla silah dağıtıldı. Ukrayna Başsavcılığının, silaha sarılmaya hazır, savaş tecrübesi olan eski askerlerin hapishaneden serbest bırakılmasına karar verildiğini duyurduğu noktaya geldi.
Bir başka hata da, uçaksavar silahları olan bir kamyonun bombalanmasıydı. Kiev halkı mürettebatı sabotajcı sanmış ve ancak belgeleri bulduktan sonra kendilerininkini öldürdüklerini anlamışlardır.
Başkan Zelensky, tüm bu günlerde video mesajları kaydediyor. İlk başta hiçbir şeyden korkmamaya çağırdı, tüm Batılı ortaklarla telefonda konuştuğunu söyledi. Sonra dayanamadı ve itiraf etti: krediler, silahlar ve tavsiyeler Ukrayna'ya yardım etmeye hazır oldukları tek şey.