İnşaat işleri yapıyorduk Müteahitlik/Taşeronluk 2017’de işlerim ters gitti o zaman beri ödeyemediğim bir çekim vardı 350.000₺ halen onu parça parça ödüyorum ve üzerine 170.000₺ de vergi borcum var onuda yapılandırdım onuda parça parça ödüyorum çok şükür bitmek üzere.. Bu ikisi tek 520.000₺ birde üzerine diğer şirket ticari borçlarıda katarsak milyonu geçiyor…

Moralim keyfim 10 numara yerinde çok şükür. Hayat çok güzel ve gerçekten yaşamaya değer.. Yaşım 32 hayatımda o kadar çok insan tanıdım ki Türkiye’nin neresine gidersem gideyim bir tanıdığım çıkar ve her yerde oturacak bir sandalye ve bir masam vardır hem kazada hem belada..

Para ise alın teridir el kiridir çalışılır kazanılır ama az ama çok… Borç ise her türlü ödenir, para her türlü kazanılır, umutsuz olmadım hiç yarın öbürgün bir iş ihale kovalarım bir yerde bir iş tutarım oradaki tek kazançla bütün borcu sıfırlarım üzerine + kâr a geçerim iş hayatında olabilecek şeyler bunlar… Ama can gittimi geri gelmez..

Birgün bile karamsarlığa kapılmadım hiç.. Canım sıkılmadımı ? İllaki geçmişte çook sıkıldı ama kendime kötülük yapmak aklımın ucundan bile geçmedi, yav bir insan para için borç için canına kıyarmı hiç?? Bunu aklından geçirmek bile bir delikanlıya yakışmaz..

Allah insana el vermiş ayak vermiş kullanmak içinde BEYİN vermiş, neden tekrardan mücadele edip ayağıya kalkıp toparlanmak varken insan kendini daha çok dibe batırırki??? Yatarak oturarak hayal kurarak hiç bir iş yapmadan mücadele etmeden kimse kendini kandırmasın ama hiç bir yere varılmaz