@karikaturname; @digiklan;

Bakalım sizde anlayamazsanız beni üstteki anlattıklarımdan hareketle ; artık insanımdan ve memleketimden umudu tamamen kaybedeceğim bunun altını kesinlikle çiziyorum .

Pamuk ipliği misali ; umudum sizin ellerinizde .

Yukarıdaki anlattıklarımı tam olarak idrak ettiyseniz şayet ; benim tamamen insanları ve ülkemi düşündüğümü görürsünüz .

İdealistlikten şaşmayın sağlıcakla kalın .

griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni kimse anlamıyor . Ben akli melekeleri zayıf birisi değilim ; öyle olsaydım şu an bunları yazarken ; bir yandan sunucu için AAMP servislerini biri birine bağlayan motor yazıyor olmazdım . Keza şu an yazdığım motorun INI yapılandırması için ayrı bir ek yazıyorum ve Alt alan adları ve alan adlarına oluşturulan ; SSL sertifikaları otomatik olarak Sertifika sihirbazına taşıyan ve içeri dahil eden kısmını da yazacağım birazdan .

Bu benim akli melekelerimin yerinde olduğunu gösterir diye düşünüyorum . O yüzden belirtme ihtiyacını hissettim bilginize .

Beni anlamak istiyorsanız okumaya devam edin ; yoksa hiç yorulmayın zaten . Beni kimin nasıl gördüğü ? Zerre umurumda değil ; olsaydı böyle yapmazdım .

Ben geri zekalı değilim . Neden bariz insanların ; bana tavır alacağı bir hususta sesimi çıkarayım ? Neden insanların bana güdüleneceği ve bana karşı kötü bir tavır takınacaklarını bildiğim halde sesimi çıkarayım ?

Çünkü ben idealist birisiyim . Taraf olmak , Tarafgirlik TRİBALİZM'İN bel kemiğidir . Her iki tarafın ve her iki tarafın güdümünde taraf olan tarafların ; TRIBALIZM ' den büyük bir tatminle beslendiğini görüyorum .

Sen beni anlayacak donanıma sahip tek insansın burada diye düşündüm . Bu yüzden seninle direk bir muhataplık kurmak istedim . Bundan sonra söyleyeceğim ; her şey benim en samimi düşüncelerimdir .

UKRAYNA ve RUSYA ele alındığı zaman ; sosyokültürel ve sosyodemografik olarak SLAV unsuruna ; kesinlikle dikkat etmemiz gerekir .
SLAV / RUS unsuruna dikkat edilmediği için SOSYAL ENTROPİ gittikçe yükseldi . Bu süreçte her iki tarafta bunu ; TRİBALLİK ile şişirdikçe şişirdi .
Sosyokültürel ve sosyodemografik göstergelerde ibre ; amiyane tabirle deliye döndü . Bunda en büyük payın ; UKRAYNA tarafında olduğunu gözlemledim olgularla birlikte .
Sonunda TRİBALLİK ve yüksek ENTROPİ ; silsileler halinde kitlelerce maruz kalınarak artmaya devam edince ; Kritik bir noktaya ulaştı .
Bu noktada artık ; En yüksek ENTROPİ diyebileceğimiz savaş başladı . Ama burayı kalın harflerle altını çizerek söylemek durumundayım .

EN YÜKSEK ENTROPİ OLAN SAVAŞ DURUMUNA GELESİYE KADAR ; SOSYOKÜLTÜREL VE SOSYODEMOGRAFİK GÖSTERGELER ; sürecin buraya doğru gittiğini gösteriyordu .
İbrenin deliye döndüğü zamandan bu yana ; dört - beş yıl gibi uzun bir zaman geçtiğinin altını çizmeliyim .

Bu uzun süreçte taraflar ve taraf devletlerin her bir vatandaşı ; ENTROPİYİ düşürmek yerine biri birine karşı daha da TRİBAL hale geldi ve UKRAYNA göstergeleri daha da yükseltecek yeni olaylar ekledi .
En son TRİBALİZMİ artık tam manasıyla uygulatacak olan NATO ve ABD unsurlarının da ; denkleme dahil olmasıyla ENTROPİ ; artık kontrol altına alınamayacak bir noktaya geldi .

Bu MUAZZAM BOYUTTA ENTROPİNİN ŞİDDETİNDEKİ YÜKSEKLİK ; UKRAYNA ve RUSYA savaşı olarak patlak verdi .
Şu an çok değişik şekillerde eylem ; yani KOMPULSİYON olarak , ENTROPİ boşalmasının yaşandığını görüyorum .

Savaş durumunda bile ENTROPİ boşalmasının vereceği tahribatları minimize etmek için ; Tarafların kati surette birbirlerini , ENTROPİ DE düşürmeyle dengelemesi gerekir .
RUSYA tarafından buna yönelik olgular gözlemlenirken ; UKRAYNA tarafından hala ısrarla , ENTROPI'NIN eskiye nazaran çok daha fazla arttırılmaya çalışıldığını görüyorum .

UKRAYNA dan bu göstergelere şahit olurken ; NATO ve ABD unsurlarının da boş durmayarak , olayı : Nükleer kullanımının da masaya yatırılmış olduğu bir boyuta getirdiklerini gözlemliyorum .

KÜRESEL ölçekte tüm göstergeler ; ENTROPI'NIN artık kontrol altına alınamaz bir boyuta ulaştığını ; daha da arttırılması halinde ; bütün dünyayı içerisine alacak şekilde boşalacağını gösteriyor .
Yine de UKRAYNA ve dahil olan NATO / ABD unsurları ısrarla ; ENTROPI'YI katlayaraktan arttırmaya devam ediyor .

Bunu arttırır iken TRIBALIZMİ , GÜDÜLENMEYİ , ZOOLOJİK SEVİYEDE TEPKİYİ , KİTLE KİTLE SİLSİLELER HALİNDE örgütleyerek toplu biçimde ; KARŞI TARAFA boşaltmak istiyor .

Yani savaşın şiddetini arttırarak ölçeğini genişletmeye çalışıyor . Bunun içinde ellerindeki her imkanı sonuna değin kullanmaya çalışıyorlar .

Bu iş sonunda TOPYEKÜN SEFERBERLİĞE kadar gidecek ; bir ENTROPİ patlamasına neden olacaktır .

İşte ben bunları gördüğüm için ; idealistliğimden hareketle ifade etmeye çalıştım .

Eğer ben UKRAYNA yönetiminde olsam ; AVRUPA SINIR TARAFINI KANTON bölge ilan ederdim ve hemencecik sivilleri oraya yığardım .
Eldeki tüm askeri unsurlarla birlikte sert bir mücadeleye girişirdim . Bu süreçte onlara karşı ; SAVAŞ kurallarınca direnerek zaman kazanırdım .
Sonra da Diplomatik görüşmelere başlardım , DİPLOMASİ masasına oturttuğum RUSYA'YI müttefiklerle birlikte yıldırmaya çalışırdım .
Görüşmelerin süresini uzatarak zaman kazanırdım ve bu süreçte dünyayı ikna yoluna giderdim . Bir orta yolda buluşmaya veya istediğim seçenekleri kabul ettirmeye zorlardım .

Bu süreçte saldırmazlık hususunda görüşmelerden kaynaklı zaman kazanarak ; Askeri varlığımı diğer devletlerden gelen yardımlarca güçlendirmeye çalışırdım .
Bu devletleri de ikna yoluna giderek yapılan yardımların ücretsiz hale gelmesini veya çok düşük ücretler ve tavizlerle olmasını sağlardım .

Bu sayede varlığımı koruyabilir , İmajımı çok daha yüceltebilir , Kriz sonrası ekonomimi eskisinden daha güçlü hale getirirdim .

İdealistliğimin gereği olarak bunu yapardım . Sivilleri tehlikeye atmazdım , Meskun mahalde dahil olmak üzere sert bir şekilde askeri unsurlarca çarpışırdık .
Bu süreçte masaya oturtarak ENTROPİYİ düşürdükçe düşürür , askeri varlığımı güçlendirir , dünya devletlerini ikna yoluyla yumuşak bir güçle isteklerimi ve kabul edebileceklerimi kabul ettirmeye çalışırdım .

Güdülerimle dürtülerimle hareket etmezdim , TRİBALLİĞE oynamazdım , ZOOLOJİK düzeyde imaj çizmezdim . İDEALİST olarak doğruyu yapmaya çalışırdım .

Yani savaşırken de masumları sivilleri düşünürüm , onları kanton bölgeye alırım ve canımla dişimle meskun mahalde askeri unsurlar askeri unsurlara karşı savaşırım .
Asla ve asla milletimin imajını küçük düşürecek bir TRİBALLİĞE ZOOLOJİK duruma düşmem milletimi de düşürmem .

Umarım beni anlarsınız . Sizde o potansiyeli gördüğüm için yazdım . Çünkü diğerleri anlamanın bir km yanına bile yaklaşacak kapasitede değiller .
Umarım siz anlarsınız da .

NE RUSYA NE UKRAYNA ; İNSANLAR VE MİLLETİM .