Hocam çok komiksin yahu

şaka gibisin... Rusya'nın Ukrayda yapabilecekleri ile Türkiyenin Suriyede yapabilecekleri askeri güç dengelerini göz önünde bulunduruca hiç de aynı değil.
Başladın yine yalan söylemeye, çarpıtmaya! Rusya-Ukrayna ve Türkiye-Suriye asındaki askeri dengeleri düşününce kimin neyi neden yapamadığını anlamak zor değil.
"Halep camiinde namaz kılma" hayalini unutmuş kadar unutkan olmayacağına göre bile bile görmezden gelmeyi tercih ediyorsun. Açık açık da yalan söylüyorsun! Dünyanın dört bir yanından şeriatçı katilleri toplayıp Suriyeye dolduranların kim olduğunu ve emperyalizmden her türlü rol talep edenlerin kim olduğunu yanlız ben mi biliyorum sanki? Yoksa herkes biliyor da birileri kulağının üstüne yatıp görmezden mi geliyor!
Halep caminde namaz kılmak isteyen adamlara hiç oy vermedim.
Şeriatçıları Suriye'ye dolduranları hiç bir zaman desteklemedim.
Hayatım boyunca da şeriatçılar ve onların cihatçı terörizmine karşı çıktım.
Yani çarpıtma yalan söyleme senin kültürünün bir parçası.
Şeriatçıların takiye yapması gibi komünistler de iktidarı ele geçirmek için takiye yapmaktan çarpıtmaktan gerçekleri saklamaktan çekinmez.
Sizin kafanızda sizin ideolojiniz idealdir, sizin gibi düşünmeyenlerin hepsi Amerika'ya siyonizme, kapitalizme uşaklık edenlerdir.
Batılı Emperyalistlere laf söyleyip Rusya emperyalizmini alkışlayanlar da ulusalcı, sosyalist, devrimci falan değil vicdansız iki yüzlülerdir.