Eğer Türk Ordusu Halep'e Şam'a Bağdat'a girmeye kalksaydı ben Türk Devletinin pozisyonuna muhalefet ederdim.
Bizim olmayan bir ülkenin başkentine saldırıp, oradaki iktidarı silah zoru ile indirmek için işgale başlamak ile Türkiye'nin kendi sınırında 100km güvenlik koridoru açması aynı şey değildir.
Ukrayna terörist bir ülke değildir biz Suriye operasyonunu 40 senedir bize saldıran teröristlerin kurduğu YPG'ye karşı yaptık.
Hocam çok komiksin yahu

şaka gibisin... Rusya'nın Ukrayda yapabilecekleri ile Türkiyenin Suriyede yapabilecekleri askeri güç dengelerini göz önünde bulunduruca hiç de aynı değil.
Başladın yine yalan söylemeye, çarpıtmaya! Rusya-Ukrayna ve Türkiye-Suriye asındaki askeri dengeleri düşününce kimin neyi neden yapamadığını anlamak zor değil.
"Halep camiinde namaz kılma" hayalini unutmuş kadar unutkan olmayacağına göre bile bile görmezden gelmeyi tercih ediyorsun. Açık açık da yalan söylüyorsun! Dünyanın dört bir yanından şeriatçı katilleri toplayıp Suriyeye dolduranların kim olduğunu ve emperyalizmden her türlü rol talep edenlerin kim olduğunu yanlız ben mi biliyorum sanki? Yoksa herkes biliyor da birileri kulağının üstüne yatıp görmezden mi geliyor!