Valla ben artık döven dövsün söven sövsün diyorum ; o yüzden Rus maşasıyım + ajanıyım , İkiyüzlü ve dansözlük yapan birisiyim , bu arada bana istediğinizi yapabilirsiniz çünkü sizlerle yaşıyorum .
Ama bu bir RUS PROPAGANDASI DEĞİL BİR İTALYAN PROPAGANDASIDIR .
İtalyan bir proje bunu gösteriyor ; Ukrayna'nın elinde somut delil yok ; Rusya'nın elinde var . O zaman Rusya edebiyatı yapamazsınız yani sivil araç ezdi Rusya diye .
Çünkü Araç Ukrayna aracıdır , İçinden çıkanlar Ukrayna üniformalıdır . Haliyle sizin şimdi somut delillerle kendinizi aklamanız lazım gelir .
Bu keskin ve net gerçektir bir olgudur ; Bunları tekrar üstüne basa basa söylüyorum . Polemiğe girmemek içinde denilen bütün sıfatları şahsımda kabul ediyorum .
Sonuçta ben şerefli namuslu onurlu erdemli birisi olmama rağmen ; her halükarda sizlerin nazarında karalanacağım .
Gelen geçen kim varsa güdülensin güdülendiği gibi de her hakareti etsin ve çamuru atsın , ben buradayım ve nasıl olsa siz beni hep karalayacaksınız çamurlayacaksınız .
En azından polemikle vakit kaybetmeyelim .
Hocam bak bir İtalyan gazetesi linki atıp bir şey ispatlayamazsın.
İki yüzlülük ve dansozölük ifadelerini senin için kuıllanmadım.
Senin Rus ajanı olmadığına da eminim.
Ama Rus ajanlarının propogandası sen de işe yaramış görünüyor.
İtalya'da da Rusların manilüpe edebildiği yayın organları var, Rusya'ya hizmet edenler var.
İtalyanca bir link atıp Rusları aklayamazsın dedim.
Türkiye'de de Sovyet Rusya zamanında Komünist olan, şimdi Ulusalco havası ile Türkiye'yi NATO'dan çıkarmaya çalışan Doğu Perinçek gibilerin zırva fikirlerine söyledim bunu.
Anti Emperyalist olunacaksa Amerika'ya karşı söylenen herşeyin daha fazlası Rusya için söylenmelidir.
Eğer NATO'ya karşı ülkeini korumak için Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesini normal gören varsa ortadou enerji kaynaklarını yönetebilmek için Türkiye'yi bölmeye kalkan Amerika'ya da laf söylemesin.
Ruslar kendi güçlerini ülkelerini korumak istiyorlarsa Amerikalılar da kendi güçlerini ve halklarını korumak istiyorlar.
Moskova'nın savunması Kiev'den başlar diyenler Newyork'un savunmasının da Kabil'den Bağdat'tan Kobani'den başlamasına ses çıkarırsa iki yüzlülük yapar.
Hiç bir Ukryana askeri kendi insanını ezmez öldürmez.
Bu araç Ukrayna ordusuna ait olsa da içindekiler ya Rusya'nın sabotaj ekibidir ya Ukrayna ordusuna sızmış Rus ajanlarıdır.
Ukrayna askerleri şu anda tüm imkanları ile dev Rusya'ya karşı kahramanca çarpışıyorlar.
Ve senin vatanını korumak için kaçmayan ülkesini savunan Ukrayna ordusu için söylediklerin hakaret sayılır.
Adamlar Ukrayna'ya asker sokun demiyorlar, Gökyüzünü kapatın bombalanıyoruz diyorlar, uçuşa yasak bölge ilan edin kalanını biz hallederiz diyorlar.
Ve Ruslara hiç beklemedikleri büyük kayıplar verdirdiler.
Ukrayna ordusunu suçlamak, Ukrayna'nın emperyalistler tarafından kullanıldığını söylemek Ukrayna yı bilmeyenlerin iddiasıdır.
Ukrayna'da %77 ile seçilmiş ve ne kendisi ne ailesini savaş alanından kaçırmayan bir başkan var.
Ve bugün sadece Türkiye'deki Rus ajanlarının propogandalarına inananlar Zelenzskiy NATO'nun gazına gelen komedyen diyor.
Bütün Ukrayna sığınaklardan başkanımızla gurur duyuyoruz arkasındayız mesajı veriyor.
Ukrayna'da kimse başkanı ya da NATO'ya girmeye çalışmanın hata olduğunu iddia etmiyor.
Tam tersine yaşananların NATO'ya girilememesinden kaynaklandığını düşünüyor.