garajdakivosvos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size %100 katılıyorum. İçerik değişimi en az 1.5 sene hiç yapılmamalı. Bir süre sonra eski içerik konseptiniz devam etmeli ve yanına yeni konsept eklenemli. Orada da düşüncem şu. Siz artık tanındıktan ve marka olduktan sonra yapılmalı. 100.000 abone diyebilirim o sınıra ama 100.000 aboneye ulaşıp hala marka ve tanınan biri olmadı iseniz yine de tek içerik ile devam etmekte fayda var. Eski içerik konseptinizi bırakırsanız eski aboneleriniz bir bir çıkacak kalanlar da etkileşim yapmayacağı için faydadan çok zarar elde edeceksiniz.
evet hocam bende dediğinize katılıyorum şuan için oyun kanalını bıraktım teknoloji alanında ilerliyorum çok rakip var bu alanda da fakat benim bazı videolarım izlenme alıyor fakat ben amatör olduğum için abone olmuyorlar amatörden kastım şu anlatım yaparken akıcı ve akılda kalıcı anlatamıyorum video öncesi metin hazırlayıp bu metin üzerinde çalışsam sonrasında video çeksem daha iyi olur gibi hissediyorum doğaçlama yaptığım zaman bir konuyu anlatırken arada başka konuya atlıyorum sonra ana konuya dönüyorum sıkıntı oluyor şuan 220 abone ve 3100 saat izlenmem var umarım bu sorunları da çözerim herkesin gönlüne göre olsun