Sen bu lafı dedikten sonra ; Seninle olan bütün muhataplığımı sonlandırıyorum ve diyorum ki daha ne kadar ileri gidebilirdiniz diye düşündüm ve tebrikler önceden yakındığım şeyin aynısını yaptınız .
Ben Askerdeyken Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli bir mensubu olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Anayasasına ve İç Hizmet kanuna , Tüzüğe ve yönetmeliğe bağlı olarak , Askerliğin kaidelerine bağlı Anayasal ödevini yerine getiren bir neferi olarak Terör bölgesinde en zor koşullarda GÖREVİMİ İCRA ETTİM .
Görevimi icra ederken de devrecilik ve sıracılık gibi ve askerlere yapılan eziyetler baskılar tacizler darplar linçler bunlarla savaştım ve bunları engellemek için bütün mevcudiyetimi ortaya koydum .
Bu yüzden büyük sıkıntılar çektim ve son olarak da GECE GİRİŞTEN SORUMLU NÖBETÇİ BİR ÇAVUŞ OLARAK TAKIMIMLA BİRLİKTE BULUNDUĞUM BÖLGEDEN TAMAMEN SORUMLU OLARAK GÖREVİMİ BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE İCRA ETTİM VE TERHİS OLDUM .
Ama her zaman siz ve sizin gibilerin alaycı ve hakaret dolu üslupları ile harmanladıkları çirkin tavırları sineye çekmek zorunda kaldım ve en ufak bir aykırı işarette güdülendiğiniz ve tetiklendiğiniz için ne yaparsam yapayım sırf sizin ; her durumda güdülenmenizden ve tetiklenmenizden dolayı hep çirkin sıfatlarla anılacağım sürekli dışlanacak ve hor görüleceğim .
Çünkü sizler Türk olmayı bile beceremeyen ezilmişlik psikolojisi içerisinde mahvolmuş Arap Fars kavmi arasında gidip gelen bir ORTADOĞU bataklığısınız .
Sırf işiniz görülsün parlayayım işlerim açılsın adam yerine konayım diye sürekli erdem sinyali çakarsınız ÇAKAR LAMBA gibi , bizlere de saldırırsınız istifade etmek için .
Teşekkürler sizler ile muhataplığı sonlandırıyorum .
Vay be helal olsun alt tarafı nizamiye çavuşuymuşsunuz ama anlatırken sanırsın orgeneralsiniz. Sizin psikolojiniz bozuk gerçek söylüyorum, şu konuşmalarınız hiç normal birisinin yazışmalarına benzemiyor.
Ben teşekkür ediyorum, evet konuşmayı sonlandıralım