Sadece aklima geldigi icin soyluyorum, boyle bir sey yapacak olsam rus tanklari gibi tankin uzerine en azindan Z isareti yapardim ve uniformayi da ruslarinkini kullanirdim. Sonucta o askerler o tanktan inecek elbet veya uniforma giydirmezdim hic. Tuhaf isler var
Ya sen bilmiyorsun keşke bilsen ve sana anlatabilsem . Ben askerliğimi doğuda yaptım ve Nöbetçi çavuştum . Nöbet değişimlerinden tut da devriyelere kadar Araç kontrolden komutanlığına kadar her şeyi yaptım ya ben kesin net olgu olarak biliyorum .
Biz orada işaret amere bırakırdık bundan kasıt bizim ölümüz ölümüz olmasa bile parçamız parçamız olmasa bile ateşle karşılık mutlaka bir karşılıkla ve en önemlisi kod geçerek durumu bildiririz .
Şaka falan değil gerçekten böyle . Ortada Bir askeri araç kaybolmuş bak askeri araç kaybolmuş ve iki de Ukrayna üniforması çıkıyor .
Hiç mi kod geçmediniz ateş açmadınız zor kullanmadınız hiç mi araç üzerine mermi gelmedi hiç mi camları şusu busu kırılmadı hiç mi araç içine işaret amere bırakılmadı .
Hiç mi parola işaret yok ya . En basiti aracın seyir edeceği kod FORM belli ya artık onlarda hangi kodsa .