Tatli su solcularinin sovyet askindan baska bir sey degil. Ruslar Ukraynalilari oldurunce devrim derler Ukraynalilari vatan haine ilan derler, ama Ukrayna toprak butunlugunu savunmak istediginde Ukraynaya fasist derler.
Kendileri de bilmiyor ne yaptiklarini. Kendilerini sosyalist olarak tanimlayip sana
amerilka emperyalizminin usagi derler ve fasist ilan ederler ama dikkat edin
Ukrayna 'nın insanlarına gerçekten helal diyorum. Ülkelerini savunmak için ellerinden her şeyi yapıyorlar, çoğu kişi iki güne kalmaz düşer diyordu büyük devlet başkanlarını bile şaşırtmış durumda Ukrayna.
Çok mert insanlar ve çok zeki olduklarını görüyorum.
Evet Sürekli bir müzakere durumu söz konusu ; Herhalde bu sürekli müzakere durumu içerisi saldırmazlık olacaktır da bu müzakere müzakere diye diye yavaşlatma ve sürekli iyi bir PR ve sağlam bir medya algısı çalışması . Yakında SÜPERMAN olacaklardır .
Not ben Rusya ve Ukrayna olayını hiç muhatap dahi almadım bile ; Çünkü ikisi de benim ilgimi çekmeyecekti ama maşallah bir anda olay nükleer kullanımına dair işarete kadar geldi .
Sizin tavrınızdan ben Rusya Ukrayna olayına dahil oldum ve gerçekleri hakikatleri görmeye çalıştım .
Not : Umurum da değil Ukrayna'sı Rusya'sı ben sadece güdülenen insan yığınlarının aklı başına gelir mi diye düşündüm sonra teşekkür ederim öğrettiniz . Güdülenerek hayatını yaşayan insan yığınlarının düzelmesi mümkün değil illa ki güdülecekler , Medyası Otoritesi İlkelliği illa güdülecek yani .
Ben gerçeği öğrendim bitti gitti . Türkiye olarak da beni Ukrayna ve Rusya zerre alakadar etmez ; ikisinin meselesidir .